Quantcast

http://picasion.com/

Ηλιοθεραπεία, με το ντεκολτέ της σε πρώτο πλάνο!

Η Ιωάννα Μπέλλα αποτελεί μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες της showbiz κι όχι άδικα. Το γνωστό μοντέλο από τη Βέροια διαθέτει αναλογίες που μαγνητίζουν το βλέμμα και δεν περνάει απαρατήρητη σε καμία περίπτωση, τόσο όταν κάνει πασαρέλα όσο κι όταν περνάει απλώς από δίπλα σου. Απ’ ότι φαίνεται, όμως,
ανυπομονεί για το καλοκαίρι, καθώς μοιράστηκε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία από την Σαντορίνη, όπου φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και να κάθεται για να πάρει χρώμα. Μάλιστα, τη συνόδευσε γράφοντας: In a summer mood (μτφ: Σε καλοκαιρινή διάθεση). 
Η Ιωάννα συγκεκριμένα πόσταρε φωτογραφία της από την Οία, ενώ παρατηρώντας την θα πέσει το βλέμμα σου στο αναμφισβήτητα πλούσιο ντεκολτέ της. Άλλωστε, είναι μια γυναίκα με θηλυκότητα και sex appeal που σε καθηλώνει και θες δεν θες θα την προσέξεις.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ