Quantcast

http://picasion.com/

Γρεβενά: Αντιδράσεις για τους νέους Πρόσφυγες

Την αντίθεσή του στην προοπτική έλευσης νέου κύματος προσφύγων και μεταναστών στους ξενώνες και τα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Δασταμάνης. Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε επίσης την έκπληξή του ως προς τη συγκεκριμένη εξέλιξη αφού, όπως είπε, υπήρχαν διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα έλθουν άλλοι πρόσφυγες, ενώ το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει αναγνωρίσει ότι η περιοχή σηκώνει δυσανάλογο φορτίο στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δήμαρχος Γρεβενών για προσφυγικό

Ο δήμαρχος Γρεβενών κάλεσε την κυβέρνηση «να τηρήσει τις εξαγγελίες της για το πλαφόν του 1%», ζήτησε να γίνει δίκαιη κατανομή των προσφύγων και μεταναστών σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και υπογράμμισε ότι από 'δω και στο εξής «δεν θα δεχτούμε ούτε έναν πρόσφυγα παραπάνω». Την αντίθεσή του σε μια τέτοια προοπτική διατύπωσε, με ανακοίνωσή του και ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος.

6 σχόλια:

  1. Αφού ο λαός δεν τους θέλει, τι επιμένουν οι πολιτικοί να τους ενσωματώσουν? Τελικά, έχουμε δημοκρατία? Και αν έχουμε, είναι κυρίαρχος ο λαός? Μετά αν θα προκύψει στρατιωτικό καθεστώς, θα φταίνε οι στρατιωτικοί? Τα πάντα αποδομουύνται, ξεπουλούνται και παραδίδονται, σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο, με την παγκοσμιοποίηση και τον οικουμενισμό. Έχουμε και τον Κούλη να μας πρήζει με "πολίτες", με Ελλάδα της "νέας εποχής", δηλ. της νέας τάξης πραγμάτων. Η μασοναρία πήρε πολύ φόρα και δεν θα μας βγει σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρεμήστε. Μη τραγικοποιούμε τα πράγματα. Μία απλή αντικατάσταση πληθυσμού είναι. Θα φύγουν οι Έλληνες και θα έρθουν οι ισλαμικές ορδές του Ιμπραήμ...

      Διαγραφή
  3. 1) ΔΕΝ εἶναι κατά καμμία ἔννοια πρόσφυγες. Λαθροεισβολεῖς, λαθρομετανάσται, μελλοντικοί κατακτηταί εἶναι.

    2) Ἐδῶ καί λίγες ἡμέρες, ἐμφανίζονται καί μοιράζουν προπαγανδιστικά φυλλάδια 2-3 ἄτομα («ἐθελοντές»;/μισθωτοί;) τῆς Ἀπόπατης Ἁρμοστείας τοῦ ΟΗΕ γιά τούς ψευτοπρόσφυγες, τοῦ ἐργαλείου ἐπιβολῆς τῶν ΜηΚυό πού ἀπεργάζονται τήν ἰσλαμοποίησι τῆς Πατρίδος μας. Κακός οἰωνός._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε ουστ απ εδώ.Διωξιμο όλοι.Α...και στρατιωτικο καθεστως δεν πρόκειται να προκύψει.εχουμε τους χειρότερους στρατιωτικούς άρχοντες στον κόσμο.ακομη και οι αλβανοι έχουν πολύ καλύτερους απο εμάς.μονο στρατιωτικό εξοπλισμό έχουμε όντως πολύ ανώτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα με πλησίασαν στην πλατεία Ωρολογίου δυο συμπαθείς κι ευγενικοί νεαροί και σε σπαστά αγγλικά με ρώτησαν που υπάρχει "Money gram". Με άλλα λόγια με ρώτησαν πως θα στείλουν χρήματα στο εξωτερικό. Πάνε καλά οι δουλειές τους μάλλον διότι ήταν και καλοντυμένοι, να τους έχει καλά ο αλ'άχ-βάχ! Ελπίζω να ανθίσουν κι άλλο οι επενδύσεις τους, γιατί μάλλον πρόκειται για επενδυτές του σύριζα. Όταν τους ξαναδώ θα τους ρωτήσω ευγενικά αν γίνεται να προσλάβουν την άνεργη κόρη μου στην εταιρία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ