Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κηπουρικές εργασίες «Green Garden Services - Κουτσουκίδης Νικόλαος»

Δημιουργία, συντήρηση και περιποίηση κήπων
Η Άνοιξη είναι η εποχή που η φύση κάνει θαύματα. Θέλετε να φέρετε την Άνοιξη στον κήπο σας; Αφήστε τους ειδικούς να σας κατευθύνουν σωστά ή να δημιουργήσουν για εσάς τον κήπο των ονείρων σας. Η επιχείρηση «Green Garden Services -
Κουτσουκίδης Νικόλαος» ειδικεύεται στην αναδιαμόρφωση, δημιουργία, καλλωπισμό και συντήρηση κήπων, από τον πιο μικρό κήπο του σπιτιού σας έως το πιο μεγάλο project της επιχείρησής σας.
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κηπουρικές εργασίες για την οικεία, την πολυκατοικία, την εταιρεία, την επιχείρηση, το ξενοδοχείο σας κτλ, καθώς και τη δημιουργία νέου κήπου, τον καλλωπισμό και τη συντήρησή του. Κάθε κήπος, όσο μικρός ή μεγάλος αν είναι, χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα και η επιχείρηση «Green Garden Services - Κουτσουκίδης Νικόλαος» είναι εκεί με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τις σωστές συμβουλές και υπηρεσίες κηπουρικής ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε κήπου.
Σχεδιάζετε έναν νέο κήπο; Οι επαγγελματίες κηπουροί της επιχείρησης «Green Garden Services - Κουτσουκίδης Νικόλαος» θα εκπονήσουν φυτοτεχνική μελέτη βασισμένη στις ανάγκες του χώρου σας, προτείνοντας τα κατάλληλα φυτά, δέντρα και διακοσμητικά, ανάλογα με τον περιβάλλοντα χώρο, το έδαφος και τις κλιματολογικές συνθήκες, με σκοπό ένα άρτιο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια θα αναλάβουν άμεσα και υπεύθυνα τη δημιουργία του έργου, για το απολαύσετε το συντομότερο δυνατόν.

Η επιχείρηση «Green Garden Services - Κουτσουκίδης Νικόλαος», πέρα από τα καλλωπιστικά, ειδικεύεται και στα κηπευτικά - αρωματικά φυτά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6984793699 για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.

Οι υπηρεσίες μας
➧ Κούρεμα γκαζόν
➧ Κλάδεμα δέντρων και θάμνων - Λιπάνσεις
➧ Φρεζάρισμα - Προετοιμασία χώρου
➧ Υλοτομία - Τσάπισμα
➧ Διαμόρφωση αυλής
➧ Τοποθέτηση δικτύου ποτίσματος

Κηπουρικές εργασίες - Συντήρηση και περιποίηση κήπων

Νικόλαος Κουτσουκίδης
Τηλ. 6984 79 36 99
email: koutsoukidisnikos@gmail.com














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ