Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Γέμισε με άδειες καρέκλες το πάρκο Ελιάς

Συμβολική διαμαρτυρία  καταστηματάρχων
Στην πανελλήνια ταυτόχρονη συμβολική διαμαρτυρία «Empty Chairs - Άδειες Καρέκλες» συμμετέχει τo Σωματείο Ιδιοκτητών καφετεριών κέντρων διασκέδασης &
ψυχαγωγίας Βέροιας. Οι καταστηματάρχες και μέλη του

Σωματείου της Βέροιας, άφησαν στο πάρκο της Ελιάς άδειες καρέκλες των μαγαζιών τους, διαμαρτυρόμενοι μ' αυτό τον τρόπο για την έλλειψη μέτρων για τον κλάδο τους που πλήττεται λόγω της πανδημίας. Ζητούν λύσεις για την επιβίωση του κλάδου της εστίασης που πλήττεται βάναυσα από τον κορωνοϊό. Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, τοποθέτησαν καρέκλες με επαγγέλματα που έχουν άμεση σχέση με τον κλάδο τους, ενώ σε περίοπτη θέση υπήρχαν και οι Βουλευτές όλων των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 

Δείτε φωτογραφίες:






27 σχόλια:

  1. Ακόμα πιστεύετε στην πανδημία?? Τα σχέδια απόκαλύπτονται κάθε μέρα. Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα βγούμε πιο τρελαμένοι από ποτέ στους δρόμους, γιατί αυτό που έρχεται δεν το φαντάζονται κάποιοι. Πάνε να μας υποδούλωσουν όλους. Τα κοματοσκυλα κάνουν καλά την δουλειά τους προς το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι ολα αυτα για την αγάπη προς το μαμμωνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδια ξεχασατε να γραψετε την κυριωτερη καρεκλα, αυτη με τους περισσοτερους πελατες σας, την καρεκλα του ΤΕΜΠΕΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα τεμπέλης, παρά κορόιδο. Για τα κορόιδα δεν υπάρχει καρέκλα σε αυτή τη ζωή. Περίμενε στην επόμενη.

      Διαγραφή
    2. εχει μελλον ο τεμπελης αμα μεγαλωσει θα γινει βουλετης...

      Διαγραφή
    3. στον (Ανώνυμος6 Μαΐου 2020 - 10:18 μ.μ.)
      πόσο ρηχός για να μην πω τίποτε χειρότερο είσαι ;
      Αν ξυπνήσει κάποια στιγμή "το κορόιδο" που λες (όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν στην ιστορία και σε αυτή τη ζωή) τότε προκύπτουν επαναστάσεις και πέφτουν κεφάλια.
      Ενώ αν ξυπνήσει κάποια φορά ο "τεμπέλης" που λες, το πολύ πολύ να ξανά κοιμηθεί.
      Όπως κατάλαβες δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται στην ανθρωπότητα, γι' αυτό διάβαζε αλλά μην εκφράζεις άποψη μέχρι να μάθεις να σκέφτεσαι, αλλιώς μάσα και πίνε, αρκεί.

      Διαγραφή
  4. Από Οκτώβριο έρχονται και οι 7 πληγές του Φαραώ... Βάλτε τις μάσκες σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας προϊδεάζετε για αυτό που θα επακολουθήσει; Υπερκάλυψη πεζοδρομίων και πεζοδρόμων με τραπεζοκαθίσματα για να βγάλετε τα σπασμένα; Κι οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα ή οι μανάδες με τα καρότσια κόψουν το λαιμό τους. Είναι αόρατοι αυτοί άλλωστε μπρος τις ανάγκες αυτού του τόσο παραγωγικού κλάδου! Έλεος πια!
    Όσο για τα περί συνωμοσίας, χτες 10 τα κρούσματα, σήμερα 20. Αν αύριο είναι 40 κι αυτό συνωμοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΕ Η ΒΕΡΟΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΟΤΕ , ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ,ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ (ΝΟΜΟΣ).ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΑΖΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ

      Διαγραφή
    2. Έμειναν τα φράγκα στην τσέπη των ηλικιωμένων τζογαδόρων που πρώτα τρώγανε τις συντάξεις στα ΠΡΟΠΑ και στα φρουτάκια και τους ήρθε νταμπλάς.

      Διαγραφή
  8. Κ που ξερετε οτι τα 2ο κρουσματα ειναι αληθη?μονος του ο Τσιοδρας ενημερωσε προχτες οτι κ αλλες αιτιες θανατου καταγραφονταν ως θυματα κορονοιου.οσον αφορα για τους ανθρωπους με κινητικα προβληματα κ τλ ολοι φανταζομαι θα μεριμνησουν.κ ποιο το προβλημα σας για το αν υπαρχουν πολκα καφε?πληρωνετε καποιο παγιο εσεις?ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.γιατι μαζι μ εκεινους θα καταστραφουμε κ ολοι οι υπολοιποι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιστήμονες του φραπόγαλου, ας βαρέσουμε προσοχή στην επιστημοσύνη σας. Ο κόσμος ας βρει μια δουλειά της προκοπής για να δουλέψει.

      Διαγραφή
  9. Απο τα 21 κρουσματα τα 11 ηταν στο στρατιωτικο νοσοκομειο......αν ειναι ετσι να ζησουμε μεσα σε μια γυαλα κ να ζουμε με τον φοβο μεχρι να πεθανουμε....ξυπνηστε και να μας λυπηθει η Παναγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζεται φόβος αλλά σύνεση! Και οι καφενεδες δε θα λύσουν κανένα πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. Φτάνει βρε κλαψιάρηδες, που επειδή σας είπαν να καθίσετε σπίτι σας για δυο μήνες νομίζετε ότι τελείωσε και η ζωή σας. Ένα από τα πιο σημαντικά προτερήματα ενός ανθρώπου είναι η υπομονή, κάτι που δε φαίνεται να διακρίνει ορισμένους μίζερους που κλαψουρίζουν κάθε μέρα στα ΜΜΕ για τον κορονοϊό. Έλεος πια, μη μιλάτε εξ ονόματος όλων. Δεν εκφράζετε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σας.

      Διαγραφή
    3. Εσύ λογικά είσαι δασκαλακος....

      Διαγραφή
  10. ρε οργανωτεσ μονο η ελληνικη λυση δεν εχει αριθμο βουλευτων; φοβαστε να τους γραψετε; και ειναι οι μονοι που σας στηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι και αν δεν ξέρετε ποσοι είναι κάντε αφαίρεση. Προϋπόθεση βέβαια είναι να ξέρετε ποσοι είναι όλοι. Για να σας δω;!

      Διαγραφή
  11. πανδημια εχουμε και ολοι πλητονται απο μικρες μεχρι μεγαλες επιχειρησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κλεισατε την πλατεία με τόσο κόσμο έξω. Αντε καλά θέλετε να διαμαρτυρια ... Το Beach bar που βάλατε ταμπέλα που κολλάει...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανάπτυξη με φραπέ. Όλοι στη Ευρώπη ξεκινούν να παράγουν κι εμείς ψύχωση με το π'ρουφάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήρθε η ανάπτυξη!! Ρε τι ψηφίσατε...
    τέλος οι τζάμπα μάγκες, ώρα για δουλειά τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κόψτε τα επιδόματα.
    Οποιος θέλει να ζήσει,να πάει να δουλέψει.
    Παρατράβηξε πια τόσα χρόνια κάποιοι να δουλεύουν για να κάθονται άλλοι στις καφετέριες,εισπράττοντας επιδόματα στην υγεία των εργαζομενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λείπει η καρέκλα με τον "δεν-κόβω-απόδειξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε αυτη την καρεκλα καθονται μονο οι μαγαζατορες για αυτο λειπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ