Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Φίνα Κότα» επιστρέφει: Σαββατοκύριακο με take away και Δευτέρα ανοιχτά με πολύ... Κότα!

Πόσο μας έλειψε, αυτό το λαχταριστό κοτόπουλο!
Τα... καλά της ετοιμάζεται να βάλει η «Φίνα Κότα» και να επανέλθει δριμύτερη μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών λόγω κορωνοϊού. Όπως ανακοινώθηκε, η αγαπημένη ψησταριά του Μακροχωρίου (Αριστοτέλους 91), από την Παρασκευή 22 Μαΐου

θα προσφέρει όλες τις νοστιμιές της σε πακέτο take away (παραγγελίες στο 2331043222), ενώ την Δευτέρα 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη του μαγαζιού και η «Φίνα Κότα» θα μας υποδεχτεί στην αυλή της, τηρώντας φυσικά όλους τις υγειονομικούς κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας.

Καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα με καλή κουζίνα και αποστάσεις ασφαλείας!

Για ακόμη μια χρονιά, το καλοκαίρι θα έχει την υπογραφή «Φίνα Κότα». Μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε μεζέδες, σαλάτες, κρέατα και θαλασσινά. Εκτός από την σπεσιαλιτέ του που δεν είναι άλλη από την κότα στην σχάρα με λευκή σάλτσα και λιωμένα τυριά, προσφέρονται σουβλάκια, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια να γλύφεις τα δάχτυλά σου. Και επειδή τα καλύτερα είναι για το τέλος, μαζί με το λογαριασμό, σου έρχεται ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό γλυκό. Κι όλα αυτά, με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και αποστάσεις ασφαλείας!

«Φίνα Κότα» 

Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91
Τηλ.: 2331043222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ