Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 19χρονος Τόλης

Στη γειτονιά των αγγέλων ταξίδεψε σήμερα ο Αποστόλης Σόφιας, το 19χρονο αγόρι από τη Βέροια που έχασε τη μάχη για τη ζωή. Την είδηση μετέφερε μέσα από την ομάδα «Εθελοντές Δότες, Μυελού των Οστών/Αιμοποιητικών Κυττάρων Ν. Ημαθίας», ο Αντώνης Ιατρόπουλος, ο αστυνομικός της Ομάδας
ΔΙΑΣ Βέροιας και πολύτιμος συνεργάτης στο «Όραμα Ελπίδας», αποχαιρετώντας τον Τόλη με ένα συγκινητικό μήνυμα που περιγράφει τον γενναίο αγώνα που έδωσε ο 19χρονος. «Ο Αποστόλης μας έφυγε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων... Μια μεγάλη απώλεια για μας όλους που γνωρίσαμε ένα παλληκάρι με ήθος, ευγένεια και ατέλειωτη δύναμη και υπομονή. Ο Τόλης μας ήταν αυτός που μας έδινε δύναμη και κουράγιο σε εμάς και την οικογένεια του ενώ ήταν στο κρεβάτι του πόνου και περνούσε τον δικό του Γολγοθά! Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε παλληκάρι μου... γιατί έτσι απλά τέτοια ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ σαν και σένα δεν πεθαίνουν ποτέ», αναφέρει ο κ. Ιατρόπουλος στο κείμενό του.

Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΕΝΘΟΣ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕ ΘΑΡΟΣ Κ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΤΟΛΑΡΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΜΙΛΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα να πω "συλλυπητήρια'στην οικογένεια του Αποστόλη είναι πολύ λίγο.Τον ένιωσα αυτόν τον πόνο και γνωρίζω πόσο μεγάλος είναι.Ο Θεός να δώσει δύναμη να το αντέξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ