Quantcast

http://picasion.com/

Επίθεση Καρανίκα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Mε απαράδεκτες εκφράσεις κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου καταφέρθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Ημαθιώτης Νίκος Καρανίκας. Αφορμή για την επίθεση προς την κ. Σακελλαροπούλου στάθηκε η παρουσία της στην τελετή
μνήμης των θυμάτων του εμπρησμού της Marfin. «Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ, του Μωυσή, γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση. Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την Μarfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις» έγραψε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου. «Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox» συμπλήρωσε.

15 σχόλια:

  1. Ρε παιδια ποτε ανοιγουν οι κατασκηνωσεκς του κομματος να στειλουμε το παιδι, να βρουμε την ησυχια μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι δυνατό να αναπαράγετε τις μ@@@ες αυτού του σούργελου. Δε φτάνει που "άνθρωποι" ίδιων αντιλήψεων είναι αυτοί που έκαψαν τους υπαλλήλους της Marfin, ζητά και τα ρέστα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απονέμει φόρο τιμής στους αδικοχαμένους; Μόνο οι ένοχοι και αυτοί που έχουν τύψεις πάνε χώρια σε τέτοιες εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρεψου..........

      Διαγραφή
    2. Μονο που το γεγονος εγινε το 2010 και τοτε ξερουμε ποιος ηταν υπουργος προστασιας και ποιες κυβερνησεις ακολουθησαν μην κανοντες τιποτε απολυτως εσκεμμενα και τωρα θυμηθηκαν οτι επρεπε οι "ιδιοι" να την βγαλουν απο το αρχειο....Υποκριτες Ιουδαιοι και Φαρισαιοι

      Διαγραφή
    3. Δεξια γατακια....βγηκατε απο την φωλια σας....Ψιτ.ψιτ κρυφτητε δεν σας βγαινει οι σανοφαγοι δεν θυμουνται...οι αλλοι θυμουνται και γνωριζουν τις κουτοπονηριες..

      Διαγραφή
    4. Κάτι αναρχοαριστεροί φασίστες ήταν αυτοί που έκαψαν τους ανθρώπους στη Marfin και εσάς σας νοιάζει ποιος ήταν υπουργός τότε. Αντί να καταδικάσετε τους αληταράδες που έκοψαν το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Έτσι είναι όμως όταν σε βαραίνει κάτι. Πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ είτε σας αρέσει είτε όχι εξέθρεψε όλο αυτό το αληταριό.

      Διαγραφή
    5. Το δεξια και ακροδεξιο αληταριο δεν υπαρχε ...χαθηκε στα χρονια.....Την μπαλλα την πετα ο φιλος σου ο Κουλης ..βολεμενε ...βγαινετε σωρηδον μην τυχον ξυπνησουν οι υπνωτισμενοι.....

      Διαγραφή
  3. ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε να γράψει σωστά δεν ξέρει το σταλινοφασιστικό μπάζο και ήταν και σύμβουλος πρωθυπουργού. Θα έπρεπε να ευχαριστεί που δεν ψαξανε τη δραστηριότητα του στα 4,5 χρόνια κυβέρνησης συριζα. Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή σήμερα, οπ α και πολλοί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα ο Αδωνης ο Σαμαρας ο Πικραμμενος και πολλοι αλλοι για φυλακη εχουν σειρα.

      Διαγραφή
  5. αυτός ο τύπος υπάρχει ακόμη;
    ποτέ κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ακροδεξια τρολ σε πληρη μπογδανικο παροξυσμο (ο συριζα εκαψε τη Μαρφιν και αλλα εγκεφαλικα νεκρα). Να θυμισουμε γεγονοτα :

    - Υπουργος δημοσιας ταξης το 2010 ο Χρυσοχοιδης που "ερευνα" τωρα την υποθεση.
    - Η παρουσα κυβερνηση που εστησε αυτη την ηλιθια φιεστα ηθελε να ακυρωσει τις αποζημειωσεις προς τις οικογενειες των θυματων.


    Ο μονος που προκαλει "διχασμο" με βαση το γεγονος αυτο ειναι το ηλιθιο ακροδεξιο τσιρκο του Κουλη που νομιζει οτι μασαει κανενας σοβαρος πολιτης απο τα θεαματα που προσφερει (γιατι αρτον δεν βλεπουμε).

    Οσο για το τι ειναι "χυδαιο" κυριε "αρθρογραφε" ασε να το κρινουν αλλοι. Περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του φαίνεται ξεκάθαρα σ' αυτά που γράφεις. Μήπως αυτές τις κατευθύνσεις σας έχουν δώσει από την Κουμουνδούρου; Αλλά μάλλον εσένα δε σε νοιάζει να συλληφθούν τα καθάρματα που έβαλαν τη φωτιά γιατί τους θεωρείς αγωνιστές, ενώ ο Χρυσοχοΐδης σάς έκατσε λουκούμι που είναι και πάλι στην ίδια θέση, για να έχετε κάποιον στο κάδρο. Για να τον κατηγορείτε για αδράνεια, ώστε να μη χρειαστεί να καταδικάσετε τους αλήτες και χάσετε την εκλογική σας πελατεία. Όσο για το ποιος είναι σοβαρός και ποιος ήταν το τσίρκο φαίνεται από τα έργα τους και όχι από τα λόγια ανθρώπων σαν κι εσένα.

      Διαγραφή
  7. Βγεικε από τον τεκέ του ο στρατηγικός σύμβουλος-μπάφος του Τσίπρα Καραμάν Καρανίκας κ ενώ απολάμβανε εξωτικούς παραδείσους με λιβάδια
    κ μαργαρίτες σκέφθηκε να παίξει θέατρο σκιών με τίτλο ο καραγκιώζης υπερασπιστής των αναρχοάπλυτων δολοφόνων της ΜΑΡΦΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ