Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσημο: Στη Volley League ο Φίλιππος

Για πρώτη φορά στην ιστορία του
Μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ ο Φίλιππος και επίσημα πλέον πανηγυρίζει την άνοδο του στη Volley League. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον η Βέροια θα φιγουράρει στα μεγάλα σαλόνια της
πρώτης εθνικής. Ο Πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ, μετά και την ανάδειξη της ομάδας πρωταθλήτριας της Α2 Δημήτρης Πιτούλιας, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: 

«Μέρα χαράς και γιορτής για την πόλη της Βέροιας που είδε πρώτη φορά ομάδα της να κερδίζει άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνεργάτες που πιστέψαμε σ αυτό το εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τις αρχές της πόλης που μας συμπαραστάθηκαν και τους χορηγούς μας που χωρίς την βοήθεια τους δεν ήμασταν σήμερα χαρούμενοι.

Συγχαίρω τους πρωταγωνιστές ,όλους τους αθλητές που έδειξαν επαγγελματικό χαρακτήρα και την τεχνική ηγεσία. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της Βέροιας που αγκάλιασαν την ομάδα βρέθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν στην προσπάθεια που έκαναν οι αθλητές . Τους κέρδισε το βόλεϊ και μαζί την νέα χρονιά θα δημιουργήσουμε μία ισχυρή έδρα που θα στηρίξει την ομάδα .

Σ΄όλο τον κόσμο χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους χρωστάμε μία πανηγυρική εκδήλωση να γιορτάσουμε την πρώτη κατάκτηση του Φίλιππου ,που μας την στέρησε η έκτακτη περίπτωση που ζήσαμε όλοι με τον φονικό κορωνοϊό. Συνεχίζουμε και υποσχόμαστε ότι θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει στόχο την διάκριση και τις πρώτες θέσεις.

Έχουν έρθει κοντά μας πολλοί νέοι χορηγοί και μαζί σχεδιάζουμε τον νέο Φίλιππο αντάξιο μαχητή Μακεδονικής γής. Έχουμε δρόμο μπροστά μας , τώρα αρχίζουν για εμάς τα δύσκολα και θέλουμε την βοήθεια όλης της πόλης να στηρίξουν την προσπάθεια μας που δεν θα περιοριστεί μόνο στην ομάδα ανδρών καθώς θα δημιουργήσουμε τμήματα υποδομής αγοριών-κοριτσιών με τους καλύτερους προπονητές σε αναπτυξιακά τμήματα. Ο Φίλιππος Βέροιας είναι εδώ και γράφει πλέον ιστορία στο άθλημα. Ήρθαμε να μείνουμε».


Ο Δήμαρχος Βέροιας με αφορμή την άνοδο του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας στην Volley League έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας για την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία «Volley League» μετά την επίσημη ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία Ανδρών. Η άνοδος της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας Βόλεϊ κάνει όλη την πόλη υπερήφανη, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας αλλά και το υψηλό επίπεδο της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλεται από όλα τα μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας. Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους».


Συγχαρητήριο μήνυμα Λάζαρου Τσαβδαρίδη

«Μέσα σε ελάχιστες ημέρες, η Ημαθία μας γιορτάζει τη θριαμβευτική άνοδο δύο ομάδων της στην Πρώτη Κατηγορία των αθλημάτων τους. Θερμά συγχαρητήρια τόσο στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Φιλίππου Βέροιας όσο και στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας για την μεγάλη επιτυχία τους, που υπήρξε αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς, σοβαρού προγραμματισμού και απαράμιλλης αφοσίωσης από τους αθλητές, τους προπονητές και τις διοικήσεις. 
Οι ευχές όλων μας για μία εξαιρετική πορεία των ομάδων μας και στα «μεγάλα σαλόνια» είναι δεδομένες. Όπως δεδομένη είναι και η υπερηφάνεια που προσφέρουν οι ομάδες μας, ιδιαίτερα στη νέα γενιά του τόπου μας καθώς και το υπέροχο παράδειγμα προς μίμηση, για μία νεολαία που έχει ανάγκη από υγιή αθλητικά και κοινωνικά πρότυπα. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σας αξίζει»!

Συγχαρητήριο μήνυμα της διοίκησης του Χάντμπολ

«Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο τμήμα πετοσφαίρισης του Φίλιππου Βέροιας για την επίσημη ανάδειξη της ομάδας Πρωταθλήτριας Α2 που την προβιβάζει στην Α1 Ανδρών (Volleyleague)

Είναι μια μεγάλη επιτυχία του τμήματος βόλεϊ, δίνοντάς μεγάλη χαρά και ενισχύοντας την προσπάθεια εκπροσώπησης του αθλητισμού της περιοχής. Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν πρωτίστως στους αθλητές και τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία.

Η μετέπειτα πορεία σας, ευχόμαστε να μας επιφυλάσσει περισσότερες χαρές και επιτυχίες τόσο για το καλό της ομάδας, όσο και της πόλης. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στη σκληρή δουλειά, στο ήθος και στο αγωνιστικό πνεύμα, που εσείς διαθέτετε. Καλή συνέχεια με γνώμονα το αθλητικό ιδεώδες».

6 σχόλια:

  1. Χίλια μπράβο.Ομαδα Μοντέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΑΣ ΟΜΆΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάμε δυνατά και του χρόνου αλάνια.πολλα μπράβο για το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε για την μαγική χρονιά που μας προσφέρατε.ανανεωνουμε το ραντεβού για του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τεραστια επιτυχια για την ομαδαρα μας.. Μπράβο παλικάρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ