Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Γενοκτονίας στη Νάουσα

Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Γενοκτονίας ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 24 Mαΐου οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στη Νάουσα. Την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Γενοκτονίας, ακολούθησε ομιλία από την
Μαρία Δεμερτζίδου, φοιτήτρια και υπεύθυνη του εργαστηρίου παράδοσης της Ε.Λ.Π.Ν. Στη συνέχεια κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και η τελετή έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.









Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Καρανικόλας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Φρόσω Καρασαρλίδου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στέργιος Μουρτζίλας, Απόστολος Νεστορόπουλος και ο Αντυιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος. Δείτε το video του inaoussa.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ