Quantcast

http://picasion.com/

Περισυλλέχθηκαν επικίνδυνα αδέσποτα από τους Αγίους Αναργύρους

Στην περισυλλογή επικίνδυνων σκύλων από την περιοχή του Πάρκου Αγίων Αναργύρων, προχώρησε συνεργείου του δήμου Βέροιας. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλία Τσιφλίδη, η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων έγινε με τη συνεργασία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών
Βέροιας και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, εξωτερικού συνεργάτη κτηνιάτρου και της Δημοτικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από το αρμόδιο συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Βέροιας.

Η ανακοίνωση στη συνέχεια αναφέρει: «Τα επικίνδυνα ζώα περισυλλέχθηκαν από την περιοχή του πάρκου Αγίων Αναργύρων και οδηγήθηκαν στο δημοτικό κτηνιατρείο - καταφύγιο, όπου δέχονται τη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του αρμόδιου προσωπικού.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, για τη πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στέφοντας με απόλυτη επιτυχία την περισυλλογή των επικίνδυνων ζώων.

Η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Βέροιας αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών του Δήμου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και παρόμοιες δράσεις περισυλλογής επικίνδυνων ζώων θα ενταθούν στο μέλλον με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας».

φωτογραφία αρχείου

20 σχόλια:

  1. Όταν θέλετε εκεί στο δήμο κάνετε τα αυτονόητα και δεν σταματάτε να προστατεύεται τους πολίτες μπροστά σε κάτι "φιλόζωους" που δεν μιλάνε σε άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχει μόνο επικίνδυνα σκυλιά εκεί παντού έχει αδέσποτα που επιτυθονται καιρός να τα μαζέψουν όλα όμως οχιονο εκεί τα βλέπει κ ο δήμος.τα γνωρίζει αλλά σφυρίζουν αδιάφορα όλοι πρέπει όμως να γίνει καμιά στραβή να ορμήσουν σε κανέναν από εσάς να δούμε μετά τι γίνεται δεν είστε κ λίγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιφλιδη πολλή προσπάθεια για τα σκυλιά να μην κουραστιται γιατί οι βεργοιωτες κουράστηκαν με εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι όλη η αλήθεια αυτή όμως!!!! Μιλήστε για την επίθεση που δέχτηκε άντρας χθές εκεί κοντά!!!! Σας διέφυγε κάτι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και από άλλες γειτονιές παρακαλώ.Δεν ευθύνονται τα καημένα τα ζωάκια αλλά έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τα παιδιά μας και για εμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που μάζεψαν την αγέλη πως θα αποκτήσουμε την ανισία; Τζάμπα ο κόπος των καλών εκείνων φιλάνθρωπων που εξέθρεφαν την αγέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ...
    ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή τι συνεργασία είχατε με την εισαγγελία πρωτοδικών και την αστυνομία για τα αδέσποτα? Για explain...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβες? Για το φόβο (εκεί φτάσαμε) των .."φιλόζωων"! Γιατί νομίζεις η Βέροια όλα τα τελευταία χρόνια έχει αυτά τα χάλια με τα αδέσποτα μονίμως να αυξάνονται παρά τις στειρώσεις και κανένας να μην επεμβαίνει?

      Διαγραφή
  9. Κοιταξτε σε τι ταλαιπωρεια και τι εξοδα μπηκε το δημοσιο, δηλ ολοι εμεις οι φορολογουμενοι για τα επικινδυνα αυτα σκυλια και κατ' επεκταση το "κομπλεξ" καποιων που αυτοαποκαλουνται ζωοφιλοι. Για την περισυλλογη των σκυλιων πηγαν 1 ενας (Εισαγγελεας ή εκπροσωπος του), τουλαχιστον 2 δυο (απο την Αστ/κη Δ/νση), τουλαχιστον 2 δυο (απο την ομαδα ΔΙ.ΑΣ), τουλαχιστον 2 δυο (απο τη δημοτικη αστυνομια), τουλαχιστον 4 τεσσερις απο την υπηρεσια του Δημου Βεροιας (δηλ ο Αντιδ/χος οι δυο υπαλληλοι για την περισυλλογη και ενας διοικητικος), 1 ενας ιδιωτης κτηνιατρος, συνολικα δηλ 12 δωδεκα ανθρωποι, με τον υλικοτεχνικο τους εξοπλισμο (μηχανες, αυτοκινητα εργαλεια κλπ ), 12 μεροκαματα και μια μερα (χαμενη απο την παροχη υπηρεσιων προς τον πολιτη που υποφερει), φυσικα οχι με ευθυνη των συμμετοχοντων (αυτοι εκαναν τη δουλεια τους οπως προβλεπεται). Αλλα επειδη το προβλεπει ο "υπερβολικος νομος" που ταλαιπωρει τους εκπροσωπους του και τελικα αποδεικνυεται μαλλον "χρονοβορος και δαπανηρος" εκ του αποτελεσματος και ισως "αναποτελεσματικος" εως ενα βαθμο διοτι μεχρι να εφαρμοστει σημερα αρκετοι συμπολιτες μας υπεφεραν απο τα επιθετικα σκυλια. Και ολα αυτα ενω θα μπορουσαν με συνεργασια των "γραφικων" που υπερασπιζονταν τα επιθετικα αυτα σκυλια να εχουν τελειωσει ολα πολυ νωριτερα με τον ιδιο σεβασμο στα ζωα.
    Πιστευετε οτι γινεται πουθενα αλλου στον κοσμο αυτη η υπερβολη ; Και ομως στην πατριδα μας καποιοι εισηγηθηκαν, καποιοι νομοθετησαν καποιοι "εκμεταλευτικαν" και καποιοι ταλαιπωρουνται και ταυτοχρονα πληρωνουν απο το υστερημα τους (μεσω των φορων τους). Αλλη μια νεοελληνικη υπερβολη.
    Καλα λενε ορισμενοι, ισως τελικα ειμαστε ερμαια των ενστικτων των ζωων συντροφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαστε έρμαια των ενστίκτων των ζώων συντροφιάς. Είμαστε έρμαια των ψηφοθηρικών διαθέσεων μίας ελάχιστης κάστας κτηνολατρών. Μετά βεβαίως από αμέτρητες επιθέσεις και δαγκώματα...

      Διαγραφή
    2. ζεστό κρύο τα αισθάνεσαι?

      Διαγραφή
  10. Τα σκυλιά δεν τηρουσαν τις αποστασεις μεταξύ τους και με τους περαστικούς και γιαυτο ο χαρνταλής διεταξε να παρεμβει ο εισαγγελεύε βρε σαΐνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια που η συνεργασία των αρμοδίων πήγε τόσο καλά, μήπως να καθαρίσουν και τις άλλες εστίες αδέσποτων της Βέροιας! Τουλάχιστον με την επάνοδο στην κανονικότητα να χαρούμε ξανά μια πόλη χωρίς αδέσποτα!! Ευκαιρία είναι. Όσο για τους "φιλόζωους-φιλοζωικές", αντιδρούν μόνο στη θέα των υπαλλήλων του Δήμου. Παρουσία εισαγγελέα και της ΕΛΑΣ όμως όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαμαρτυρηγθειτε κοσμια αλλα καταμουτρα σε ολες αυτες τις παραξενες που ταλαιπορουν μια πολη με τις υπερβολες τους. Μηπως ετσι καταλαβουν την υπερβολη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές έχουν και υφάκι όταν τις πετύχεις έξω.

      Διαγραφή
  13. Να αναλάβει τα αδέσποτα ο Χαρδαλιας θα εξαφανιστουν σε μια μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο μπόγιας πρέπει να μαζέψει και τα παιδιά ορισμένων που δεν τα έμαθαν οι γονείς τους να σέβονται τίποτα και κανέναν. Ηχορύπανση, ζημιές και σκουπίδια σε χώρους άλλων ανθρώπων εκτός απο αυτούς που τα έσπειραν. Τα αμολάνε για να έχουν την ησυχία τους και τα τρώμε εμείς στην μάπα! Όλοι ήμασταν παιδιά αλλά υπήρχαν όρια, δεν κάναμε ότι γουστάραμε εις βάρος των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί ο δήμος της Βέροιας, δεν υπέβαλλε αίτηση, για να επιχορηγηθεί, από το ΥΠ.ΕΣ, νόμιμα, που χορήγησε €15.000.000,00, για την δημιουργία καινούργιων δημοτικών καταφυγίων-κυνοκομείων; Το ποσό των €40.000,00 από το ΥπΑΑΤ και το ποσό των €7.500,00 από το ΥΠ.ΕΣ. και όλες τις άλλες επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις, από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τις οποίες έλαβε, ο δήμος, που θα πάνε; Γιατί τόσα χρόνια και αυτό καταγράφεται δημόσια, ο δήμος διαθέτει κυνοκομείο, με άδεια φιλοξενίας, για 17 ΜΟΝΟ αδέσποτα και αυτά μέσα σε κλουβιά; Πως είναι δυνατόν να χάνονται τα ίχνη των αδέσποτων, που περισυλλέγονται; Ποια Εισαγγελία και ποια Αστυνομία, ήταν παρών, την στιγμή που κανένας τους, δεν γνωρίζει τίποτα; Παγκόσμια Πρωτοτυπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ