Quantcast

http://picasion.com/

Εξιχνιάστηκε έπειτα από 4 χρόνια διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Κεντρικής

Πώς έδρασαν οι κακοποιοί
Μετά από μεθοδική έρευνα κατάφεραν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας να εξιχνιάσουν κλοπή από κοσμηματοπωλείο που έγινε πριν από 4 χρόνια στην Βέροια. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής. Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 7ης Μαΐου 2016, επιβαίνοντας σε όχημα μαζί με συνεργούς του, προσέγγισαν το κοσμηματοπωλείο στην Βέροια και αρχικά τοποθέτησαν μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων κάθετα στον δρόμο, προκειμένου να αποτρέψουν τη διέλευση οχημάτων.

Στη συνέχεια έκοψαν τον μεταλλικό ρολό ασφαλείας και έσπασαν τον υαλοπίνακα του κοσμηματοπωλείου, αφαιρώντας από το εσωτερικό του καταστήματος διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του ιδιοκτήτη.

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, αλλά και η κατάλληλη αξιοποίηση ιχνών, πειστηρίων και βιολογικού υλικού, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του ημεδαπού άνδρα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, αλλά και για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του.
Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.


7 σχόλια:

  1. Μπράβο !!!!!!!
    Μεγάλη επιτυχία !!!!!
    Άργησε λίγο αλλά δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν διαβάζεις ημεδαπός τότε είναι σίγουρα γύφτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην εκφράζεσαι έτσι , δεν είναι γύφτος ,"Ρομά" λέγεται ο κολόγυφτος !

      Διαγραφή
    2. Με "ω" το "κωλ"

      Διαγραφή
  3. Περίπτωση εκποίησης οικογενειακής περιουσίας για αποζημίωση του παθόντα δεν πρέπει να υπάρχει νομικά κατοχυρωμένη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα πάρεις από τον γύφτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ