Quantcast

http://picasion.com/

Ορίστηκαν τα εξεταστικά κέντρα για τις Πανελλαδικές - 11 στην Ημαθία

Τα εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών εξετάσεων ανά Περιφέρεια της χώρας, για τις εξετάσεις των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ για το 2020 ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας. Τα εξεταστικά κέντρα φέτος θα είναι περισσότερα από πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των ειδικών αποστάσεων που θα τηρηθούν ανά υποψήφιο. Συγκεκριμένα, σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων, ενώ η χρήση μάσκας θα είναι προαιρετική για τους υποψηφίους και υποχρεωτική για τους επιτηρητές. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 15 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 16 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια. 

Στην Ημαθία ορίστηκαν συνολικά 11 εξεταστικά κέντρα, 4 σε Βέροια και από 1 σε Μακροχώρι, Ριζώματα, Αλεξάνδρεια, Μελίκη, Κορυφή και Νάουσα, ενώ το 1ο ΕΠΑΛ ορίστηκε ως το μοναδικό εξεταστικό κέντρο στην Ημαθία για τις εξετάσεις του ΕΠΑΛ. Αναλυτικά ο πίνακας με τα εξεταστικά κέντρα της Ημαθίας:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ