Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινούν οι εγγραφές σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Ηλεκτρονικά για πρώτη φορά η εγγραφή στο Νηπιαγωγείο
Από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές για το προσεχές σχολικό έτος 2020-21 θα πραγματοποιηθούν, για τα Δημοτικά Σχολεία το διάστημα από 15 έως 29 Μαΐου 2020 και για τα Νηπιαγωγεία από 15 έως 30 Μαΐου 2020. Ειδικά φέτος, η πρώτη εγγραφή στο νηπιαγωγείο (προνήπια γεννημένα το 2016) θα γίνει με ηλεκτρονική αίτηση, η οποία θα υποβληθεί μέσω της ηλεκτρονικής Υπηρεσίας «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) με τη χρήση των κωδικών του taxisnet (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/).

Αναλυτικές οδηγίες προς τους γονείς για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (http://dipe.ima.sch.gr/), ενώ οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων μπορούν να βοηθήσουν κάθε γονέα που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ verioti, με αφορμή το άρθρο για το άνοιγμα των σχολείων θα ήθελα να σε προτρέψω να ψάξεις, από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και μόνο, γιατί στα σχολεία της Ημαθίας δεν έχει έρθει ούτε ένα laptop ή ένα tablet από αυτά που η Κεραμέως είχε εξαγγείλει εδώ και 2 μήνες. Απ' ότι μαθαίνω, σε κάποιους γειτονικούς νομούς έφτασαν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές. Άραγε εμείς στην Ημαθία δεν έχουμε πολιτικούς άρχοντες για να διαμαρτυρηθούν για αυτήν την επιλεκτική συμπεριφορά του Υπουργείου Παιδείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ