Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δεν ξεχνά» η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας με σεμνότητα και τηρώντας τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας της υγείας λόγω κορωνοϊού, πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, λέγοντας για άλλη μια φορά «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» την ημέρα μνήμης. Ξεκινώντας την
Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 μοίρασε έντυπο υλικό στα Λύκεια και στα Γυμνάσια της Βέροιας και συνέχισε με το περίπτερο ενημέρωσης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην πλατεία Δημαρχείου την Τρίτη 19 Μαΐου 2020.

Την Δευτέρα 18, την Τετάρτη 20 και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 σε συνεργασία με το Γ. Ν. Βέροιας και  με σύνθημα «δώσε αίμα για το αίμα που χάθηκε» πραγματοποίησε αιμοδοσία στο κεντρικό ΚΑΠΗ του δήμου Βέροιας.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Βέροιας και ακολούθησε η τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στην Πλατεία Νίκου Καπετανίδη με κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας.

«Όλοι μαζί δώσαμε την υπόσχεση ότι δεν ξεχνούμε και απαιτούμε τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των προγόνων μας και την δημόσια συγγνώμη από τους θύτες και τους συνεργάτες τους. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ», καταλήγει η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ