Quantcast

http://picasion.com/

Εδώ, ακριβώς έγινε ο Σεισμός στη Βέροια!

Άραγε, σε ποιον «τυχερό» ανήκει το χωράφι;
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της Βέροιας το πρωί της Παρασκευής 29 Μαΐου, ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε ολόκληρη την Ημαθία. Μπορεί να κράτησε για λίγα μόλις δευτερόλεπτα, ωστόσο έγινε αισθητός και
σε αρκετές πόλεις της Μακεδονίας. Το επίκεντρο του εγκέλαδου ήταν ανάμεσα στο Μακροχώρι και στη Νέα Νικομήδεια και είχε ισχύ 3,9 της κλίμακας Ρίχτερ. Πάντως, εύλογη ήταν η απορία πολλών χρηστών των social media, σε ποιον «τυχερό» να ανήκει το συγκεκριμένο χωράφι, όπου στο εστιακό του βάθος των 10 χλμ, έγινε ο μεγάλος Σεισμός;


7 σχόλια:

  1. Καμία σχέση με Μακροχώρι. ΒΑ και λίγο έξω από Αία Μαρίνα είναι το σημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε όποιον ανήκει το χωραφι να το δηλώσει να παρει αποζημίωση σεισμοπληκτου για τα ροδάκινα που πεσανε από το κούνημα του σεισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ( ΑΜΑΖΕΥΤΑ )ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ

      Διαγραφή
  3. Όποιος έγραψε το άρθρο είναι ΄΄αγεωγράφητος΄΄. Ας δει πού είναι η Νέα Νικομήδεια. Ο φίλος παραπάνω έχει δίκιο. ΒΔ της Αγίας Μαρίνας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ