Quantcast

http://picasion.com/

Δυσαρέσκεια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για την μετακίνηση συναδέλφων τους

Με αφορμή την διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου στην Αλεξάνδρεια
Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας ανακοινώνονται τα εξής: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και αντίθεση της ως προς την άμεση μετακίνηση των δύο συναδέρφων του πληρώματος του τμήματος ασφάλειας Αλεξάνδρειας, το οποίο εκτελούσε βάρδια τη νύκτα της 18/19 Μαΐου 2020 που έλαβε χώρα κλοπή κοσμηματοπωλείου στην Αλεξάνδρεια. Οι αστυνομικοί ήρωες του Έβρου, που εκτέλεσαν το καθήκον τους με αυταπάρνηση κρατώντας όρθια την πατρίδα μας, είναι οι ίδιοι που κάθε μέρα και νύχτα περιπολούν στα όρια του νομού μας για την ασφάλεια των πολιτών, γεγονός που το έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη με τις συνεχείς συλλήψεις και εξιχνιάσεις αδικημάτων κυρίως στον τομέα των ναρκωτικών και κλοπών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, που εν μία νυκτί απώλεσε μεγάλο μέρος των κόπων και των θυσιών του και υπόσχεται πως το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.

Οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός λειτουργεί για την ασφάλεια του πολίτη, στο πλαίσιο του Συντάγματος και των Νόμων, χρειάζεται όμως δίπλα του αρωγό την πολιτεία, η οποία θα τον στηρίζει και θα του χορηγεί υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αντί να εκδίδει νόμους για την αποφυλάκιση δραστών παρόμοιων πράξεων που ακυρώνουν τις δικαστικές αποφάσεις και αναιρούν το γενικό και ειδικό προληπτικό αποτέλεσμα της επιβληθείσας ποινής».

11 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ σωστά. Όταν συλληφθούν οι γαλαζοαιματοι θα αποδειχθεί ξανά ότι δεν πρόκειται για παρθένες αλλά για εγκληματίες που μπαινοβγαινουν. Αλλά αφού μετακινούν αστυνομικους ας μας πουν και τι έκαναν συγκεκριμένα λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πιο καθαρά να εκφραστουν,είναι και σε σώματα ασφαλείας δεν μπορούν να μιλήσουν ελευθερα και πιο ανοικτά........τους αποφυλακιζουν και κυνηγάνε τους ίδιους και τους ίδιους κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΔΕΊΛΙΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστή τοποθέτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν μπορειται να κανετε την δουλεια σας γινεται χορευτριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς ισχύουν όλα τα παραπάνω καλό θα ήταν όμως και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων να είναι πιο ξεκάθαρη στην ανακοίνωσή της και να πει και το λόγο της μετακίνησης των συναδέλφων τους. Προέκυψε μήπως ότι καθυστερησαν να ανταποκριθούν; Και αν ναι γιατί; Τόσες κλοπές έχουν γίνει γιατί σε αυτήν μετακινήθηκαν αστυνομικοί; Τι το διαφορέτικο είχε η ανταπόκριση των αστυνομικών στο περιστατικό αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως το ότι οι άλλοι ήταν εκεί επί 20 λεπτά (από τα μπαλκόνια τους τραβούσαν βίντεο) προσπαθώντας να βγάλουν το χρηματοκιβώτιο και δεν πέρασε κανένας? Είχαν κλείσει το δρόμο με δύο αυτοκίνητα. 8 10 άτομα πόσοι ήταν.Γιατί αυτή η δουλειά δεν γίνεται μέσα σε πέντε λεπτά!

      Διαγραφή
  7. Η χορεύτρια αν δείξη το ηλιακό της δεν θα γίνει τίποτα ο αστυνομικός αν δείξη το όπλο του μάλλον θα πάει σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι πρεπει να κανουν αυτοκριτικη....απο τον Πρωθυπουργο και Υπουργους μεχρι τον τελευταιο που υπηρετει σε Δημοσιο τομεα....ποσο μαλλον οταν ολοι αυτοι αμοιβονται απο τον πολιτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστυνομικός δεν είμαι, αλλά όλοι εσείς που κατακρίνετε τους αστυνομικούς, δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι ακόμη και να τους έπιαναν τους κλέφτες και με κίνδυνο της ζωής τους, την άλλη μέρα πάλι έξω θα ήταν. Γιατί λοιπόν να κινδυνέψουν άδικα; Αλλού είναι το πρόβλημα, στην ατιμωρησία που επικρατεί, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν αποθρασυνθεί. Το ψάρι λοιπόν βρωμάει από το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ