Από 1,99 πουλάει σήμερα ο «Ψιψίκας-Τερτιβανίδης» - Δείτε βίντεο από τους πάγκους του!

Λιθρινάκια 1,99€
Ταούκια 2,50€
Γαύρος 2,99€

Μαρίδα 3,99!
Όλα τα σχέδια και ψημένα!

Δευτέρα σήμερα και οι πάγκοι του ιχθυοπωλείου «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» βούλιαξαν από την τεράστια ποικιλία ψαριών και θαλασσινών. Φαγκριά, τσιπούρες, καραβίδες, γαρίδες,

λιθρίνια, μαγιάτικα, ξιφίες, τόνοι, μελανούρια... από όλα θα βρούμε και σήμερα και όπως πάντα, ολόφρεσκα και φθηνά, όπως μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της πόλης ξέρει να προσφέρει!
Για σήμερα Δευτέρα ο «Ψιψίκας-Τερτιβανίδης» μας έχει τα καλύτερα. Λιθρινάκια με 1,99€ το κιλό, ταούκια με 2,50€ το κιλό, γαύρο με 2,99€ το κιλό, μαρίδα με 3,99€ το κιλό και πολλά ακόμα σχέδια ψάρια και θαλασσινά. 

Τι καλύτερο να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με ολόφρεσκο πεντανόστιμο ψαράκι εποχής, που ακόμα μυρίζει θάλασσα; Και πόσο μάλλον και ζεστό, μόλις έχει βγει από τη σχάρα; 

Και όπως κάθε μέρα, ο Σεφ στη θέση του για να μας τα ψήσει! Κάντε την παραγγελία σας στο τηλ. 2331064261 και ο «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» θα σας ψήσει τα ψάρια που επιθυμείτε και θα σας τα φέρει με δωρεάν παράδοση στην πόρτα σας.

Σήμερα Δευτέρα, θα μας βρείτε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 18 (τηλ. 2331064261). Όλη μέρα ανοιχτά!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ