Quantcast

http://picasion.com/

Αυτό είναι το ελληνικό φρούτο που ταξιδεύει στην Κίνα

Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση
Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την εξαγωγική του ελληνικού ακτινιδίου στην αγορά της Κίνας μετά την υπογραφή της ΚΥΑ από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον υφυπουργό Οικονομικών με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες

φυτοϋγειονομικής πιστοποίησης για την εξαγωγή του. Η διαδικασία για τα ακτινίδια είχε οριστικοποιηθεί κατά τη συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Κίνας η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. «Η υπογραφή της συγκεκριμένης ΚΥΑ ολοκληρώνει μία σειρά ενεργειών οι οποίες έχουν στόχο τη δημιουργία του αναγκαίου υποβάθρου σε όλους τους τομείς ώστε να εκκινήσει πλέον απρόσκοπτα η εξαγωγή ελληνικών ακτινιδίων προς την αχανή αγορά της Κίνας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΑΤ.

2 σχόλια:

  1. να κλείναμε συμφωνία για ελαιόλαδο να το δεχτώ άλλα απο την στιγμή που η Ταϊλάνδη είναι διπλά με πάνω απο 100 είδη φρούτων είναι ξεκάθαρο οτι είναι διπλωματική συμφωνία στο εμπορικό απο την κινά. στέλνει 1000 κοντέινερ προϊόντα παντός είδους και στην επιστροφή θα πάρει κάνα 2 κοντέινερ φρούτα που μπορεί να τα πετάει κιολας στη θαλασσα. αντι να οργανωσουν μητρωα διαχειριση τραπεζα στατιστικων δεδομενων δεντρων αγροτικων στολων και ποσα αλλα παραμυθιαζουν τον αγρότη να ελπιζει σε χειμερες, οι αιμοποτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα να λέμε θα πουλήσουμε πάγο και ψυγεία στους... Εσκιμώους!!!
    Καλά τις υπογράφετε τέτοιες ΚΥΑ (κενές περιεχομένου), αλλά για ποιο λόγο τις διαφημίζετε κιολας είναι το περίεργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ