Επαναλειτουργία αθλητικών χώρων στη Βέροια - Ποιους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;

Η σταδιακή επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού ξεκίνησε από την Δευτέρα 4 Μαΐου, με ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Βέροιας να ανοίγουν για ατομικές προπονήσεις συγκεκριμένων αθλητών. Από Δευτέρα 18 Μαΐου η επόμενη φάση προβλέπει το άνοιγμα και των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων για ατομικές προπονήσεις. Τα ερωτήματα των πολιτών αναφορικά με τη χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων, στους όρους και τις προϋποθέσεις είναι πολλά. 

Στα ερωτήματα των πολιτών, αρμόδιο για απαντήσεις είναι αποκλειστικά το ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας που για την εξυπηρέτηση του κοινού, θα διαθέτει από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, δύο τηλεφωνικές γραμμές, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 15:00. Μπορείτε να καλείτε στα 2331026435 και 2331026230 ή εναλλακτικά να ενημερώνεστε και μέσω του site: www.veriakapa.gr

Η ανακοίνωση του ΚΑΠΑ Βέροιας

«Αναφορικά με την σταδιακή επανεκκίνηση της άθλησης στους χώρους και τις εγκαταστάσεις μας, σας ενημερώνουμε ότι, από Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, καθημερινά και από ώρα 9:00 έως 15:00, κάθε ενδιαφερόμενος θα δύναται να απευθυνθεί, για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης των αθλητικών χώρων, αποκλειστικά στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2331026435 και 2331026230.

Είναι επίσης δυνατή η ενημέρωσή σας, στο διαδικτυακό τόπο www.veriakapa.gr.

Με βασικό καθήκον την ασφαλή λειτουργία του τμήματος αθλητισμού και των αθλητικών εγκαταστάσεων παρακολουθούμε και κάνουμε πράξη τις αποφάσεις της πολιτείας Προστατεύουμε την κοινωνία και την αθλητική οικογένεια - μένουμε ασφαλείς - αθλούμαστε υπεύθυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ