Quantcast

http://picasion.com/

Παραποτάμιες περιπολίες στον Αλιάκμονα

Με φόντο τον Αλιάκμονα ήταν η σημερινή «καλημέρα» της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο διαχειριστής των social media της Υπηρεσίας επιλέγει αρκετά συχνά να καλημερίζει συναδέλφους και πολίτες με φωτογραφίες Αστυνομικών από κλιμάκια όλων των
υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. εν ώρα υπηρεσίας. Σήμερα, επιλέχθηκε μια φωτογραφία από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, με το περιπολικό του Α.Τ. Βέροιας να έχει σταθμεύσει στις όχθες του Αλιάκμονα και τη γυναίκα Αστυφύλακα να καλημερίζει τους διαδικτυακούς φίλους του Σώματος.

3 σχόλια:

  1. Καλημερα κ σε εσας....!
    Απο τα ομορφοτερα μερη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΚΌΜΑ ΛΟΓΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ) ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;;; ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ- ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ Π. ΧΑΡΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΓΕΦΥΡΑΣ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

      Διαγραφή
  2. κ στη μπαρμπουτα βραδυ περιπολιες να δεις εκει τ γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ