Quantcast

http://picasion.com/

Αποκάλυψε, πόσες πλαστικές έχει κάνει...

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε ότι δεν κάνει σωστή διατροφή και ότι έχει κάνει κάποιες πλαστικές… Η τραγουδίστρια από τη Βέροια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω λίγο την έκτη αίσθηση, οι γυναίκες έχουμε ένστικτο. Δεν φοράω κάτι μόνο επειδή είναι σέξι, αλλά δε θα σκεφτώ κιόλας να μην το βάλω επειδή είναι σέξι. Οι σύντροφοί μου ζήλευαν με αυτά που φορούσα και μου έλεγαν να μην τα φορέσω. Εγώ όμως δεν άλλαζα ρούχα. Δεν κάνω τίποτα για να διατηρούμαι, κάνω πολύ κακή διατροφή, έχω κάνει ελάχιστες αισθητικές παρεμβάσεις. Έχω βάλει υαλουρονικό στα ζυγωματικά κι έχω κάνει μπότοξ που όμως δεν μου πετυχαίνει ποτέ.»!


Όσο για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Είχα πάει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά από πολύ ώρα αναμονή ξεκίνησε η εκπομπή, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις, όχι ότι δεν μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις, απάντησα. Δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα, θεωρούσε ότι είμαι… στρείδι και ότι δεν μιλάω πολύ ανοιχτά. Μου λέει «δεν μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι» του λέω «ούτε εγώ μπορώ να κάνω εκπομπή έτσι, καληνύχτα» κι έφυγα»!


2 σχόλια:

  1. Γεια σου Κολετσακι...ετσι παντα...οχι οτι θελουν ..αλλα οτι θελουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή ρε παιδιά τραγουδάει ακόμα η άλλαξε επάγγελμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ