Quantcast

http://picasion.com/

Ανήλικος προσπάθησε να κλέψει ποδήλατα από πυλωτή στη Βέροια

Τον έπιασε στα πράσα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθη χθες (19 Μαΐου 2020) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας ένας ανήλικος, καθώς κατελήφθη να προσπαθεί να αφαιρέσει μαζί με συνεργό του από κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στη Βέροια, δύο ποδήλατα αξίας 600 ευρώ. Επιπλέον συνελήφθη μία γυναίκα για παραμέληση εποπτείας του ανηλίκου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

9 σχόλια:

  1. Στην Αλεξάνδρεια κλέβουν μαγαζιά δίπλα στο αστυνομικό τμήμα και δεν κάνουν τίποτα αλλά τον πιτσιρικά τον έπιασαν, μπράβο στην ελληνική αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι,αφου οι αστυνομικοι της Αλεξανδρειας ηταν ανικανοι,ας αφησουν οι δικοι μας τους ανηλικους να κλεβουν

      Διαγραφή
  2. μπραβο στα παιδια της ΔΙΑΣ ,ισως το μονο κομματι της αστυνομιας που παραγει εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυφτάκι πάλι, απο μικρά ταχυδακτυλουργοί. Με το πρόσχημα πως παίζουν ξαφρίζουν αυτοκίνητα, πυλωτές και γενικά ό,τι βρεθεί στον δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το θέμα στον Γίδα να το δούνε στην Αθήνα το αρχηγείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν κατακλεψει ποδήλατα παιδιών!! Πέρσι είχαν κλέψει κ του παιδιού μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιδιωτης είμαι στην Αλεξάνδρεια καθε μέρα γίνονται κλοπες εδω και 13 χρόνια πολλά γίνονται αλλα τα τελευταία 5χρονια έχει παραγινει το κακο από ανήλικους βγαίνουν τό βράδυ τα σπάνε πίνουν διάφορα καί δεν ξέρουν τί κάνουν κλέβουν καταστρέφουν πλακονονται μικρή αλήτες πού θα γίνουν παραβατικοι στο μέλλον καί θα μπαινοβγαίνουν στις φυλακές.... Πλέον οι κατάσταση ξεφεύγει αλλά η αστυνομία ασχολιτε με τα πιτσιρίκια μονίμως εντάξει αλλά γι'αυτό πού έγινε στη χρυσή στην Αλεξάνδρεια τίποτα και βαρουσε ο συναγερμός η για το αλλο κοσμηματοπωλείο πού είναι 10 μετρα από την αστυνομία που έχει κάτι μηνες πού έγινε δηλαδή μόνο για χασικλιδες πιτσιρικάδες ασχολούνται καί για ενα ποδήλατο αυτοί είστε κοιμαστε όρθιοι κοιταχτε τι γινετε γυρω σας μόνο εκεί πού σας παίρνει ειστε γελοίοι πιαστε τα πιτσιρίκια μπας και παρετε προαγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ λάθος φίλε μου.δεν είναι οι ίδιοι αστυνομικοί.εκει στην Αλεξάνδρεια μάλλον κοιμούνται.στην πόλη μας δεν έχουμε τόσες κλοπές γιατί η αστυνομία μας είναι στους δρόμους...δεν πίνουν καφέ στα γραφεία.και ναι θα πιάσουν και τα πιτσιρίκια που κλέβουν.το θέμα σου πιο είναι...μπράβο στην αστυνομία της Βέροιας...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ