Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτάζουμε την Ανάσταση με λαμπάδες από τα «ΤΖΑ»!

Τα μεσάνυχτα της 26ης Μαϊου θα γιορτάσουμε την Ανάσταση, καθώς εκείνη την ημέρα θα γίνει η απόδοση του Πάσχα όπως έχει αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος. Με την δέουσα λαμπρότητα θα ψαλλεί η λειτουργία και οι εκκλησίες της Βέροιας αναμένεται να υποδεχθούν τους χιλιάδες πιστούς. Κι αν ανήμερα του
Πάσχα, γονείς και μικρά έμειναν κλεισμένοι στα σπίτια λόγω κορωνοϊού, την Τρίτη 26 Μαΐου, θα μπορέσουμε να ψάλλουμε το Χριστός Ανέστη. Μέσα σ' αυτήν την συγκυρία, όλα τα παιδιά θα μπορούν να προμηθευτούν τις λαμπάδες τους από τα δύο καταστήματα «ΤΖΑ» (Νέα περιφερειακή οδός Βέροιας - Νάουσας, Παναγή Τσαλδάρη 15 μέσα στην αγορά.).

Νονοί, μην ξεχάσετε τις λαμπάδες και τα παιχνίδια!


Το κατάστημα παιχνιδιών «ΤΖΑ» κάνει χαρούμενα όλα τα παιδάκια, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας, φέρνοντας τα πιο όμορφα δώρα και τα πιο λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπά τους! Υπάρχει μεγάλη γκάμα από λαμπάδες όλων των ειδών, σούπερ ήρωες, αστραφτερές νεράιδες, παραμυθένιες πριγκίπισσες, παιχνίδια δημιουργίας, κατασκευών, επιτραπέζια, αυτοκινητάκια, κάστρα, φορτηγά, πειρατικά καράβια, λούτρινα ζωάκια και πολλά άλλα!

Τα καταστήματα παιχνιδιών «ΤΖΑ» προσκαλούν τους γονείς, τους νονούς και φυσικά όλα τα βαφτιστήρια, να γνωρίσουν από κοντά την παιχνιδούπολή του, πάντα με την κορυφαία ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση, την τεράστια ποικιλία και φυσικά τις προσιτές τιμές. Γιατί τα καλύτερα δώρα του φετινού Πάσχα, έχουν την υπογραφή του «ΤΖΑ».


Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας και ανακαλύψτε τεράστια ποικιλία σε λαμπάδες! 

Ενδεικτικά:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ