Ανακάλυψαν το ποδήλατο οι Βεροιώτες στο Lockdown - Κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις

Διανύοντας εποχή κορωνοϊού, θεαματική αύξηση έχουν σημειώσει το τελευταίο διάστημα οι πωλήσεις ποδηλάτων στη Βέροια. Η απαγόρευση στις μετακινήσεις των πολιτών τις τελευταίες εβδομάδες και η δυνατότητα μέσω sms, την ίδια στιγμή για άθληση, σε εξωτερικό χώρο, έδωσε το ερέθισμα σε
εκατοντάδες πολίτες να ασχοληθούν και πάλι με ένα αγαπημένο τους χόμπι, το ποδήλατο. Ποδήλατα ξεχασμένα από πέρυσι – αφού προηγήθηκε μία καλή συντήρηση – απέκτησαν λάμψη, βγήκαν στους δρόμους και πήραν πάλι «ζωή», χαρίζοντας στιγμές ξεγνοιασιάς και απόλαυσης σε μικρούς και μεγάλους, με δεδομένες άλλωστε και τις νέες συνθήκες που έφερε ο κορωνοϊός στην ζωή μας.

Κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις


Καταστήματά που πωλούν ποδήλατα σίγουρα η πανδημία δεν τους επηρέασε αρνητικά. Το αντίθετο μάλιστα. Οι πωλήσεις σημείωσαν κατακόρυφη αύξηση και ξεπερνώντας κατά πολύ τις πωλήσεις στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Το αγοραστικό ενδιαφέρον έχει αυξηθεί κατακόρυφα και μάλιστα τις τελευταίες δύο εβδομάδες υπάρχει φουλ κίνηση, πάνω από 50%, στην αγορά ποδηλάτου. Εκείνοι που ενδιαφέρονται περισσότερο είναι οι ενήλικες και ακολουθούν τα παιδιά.


Τιμές από 120 ευρώ έως και 400-500 ευρώ

Ο κόσμος πηγαίνει συνεχεία και αγοράζει ποδήλατα. Κυρίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ενώ υπάρχει έντονη ζήτηση και στα παιδικά ποδήλατα. Οι τιμές στα ποδήλατα των ενηλίκων ποικίλουν ανάλογα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και ενδεικτικά ξεκινούν από 120 ευρώ και μπορεί να φθάσουν μέχρι τα 400-500 ευρώ, ενώ στα παιδικά ποδήλατα ξεκινούν από 70 και 80 ευρώ.

Σημαντικά οφέλη για την υγεία

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η άσκηση με το ποδήλατο αποφέρει πολλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία μας και όπως αποδείχτηκε η έλευση του κορωνοϊού, στάθηκε ικανή για να ξαναζωντανέψει μια παλιά αγαπημένη συνήθεια για τους περισσότερους Βεροιώτες.

1 σχόλιο:

  1. Μα τι ωραίο σπίτι είναι αυτό! Αχ βρε Γιάννη! Ξέρεις να διαλέγεις! Τώρα που πουλάει και ποδήλατα, θα περάσω μία βόλτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ