Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Alefas is back...

Γεια και χαρά σε όλα τα φιλαράκια μου. Alefas is back μετά από 3 ολόκληρους μήνες! Μάγκες τα είδα όλα με την γριά στο σπίτι. Την έφαγα στην μάπα 100 ημέρες. Περιττό να σας πω, πως πλακωνόμασταν κάθε μέρα. Να ξέρετε κάτι: Όλοι οι άνθρωποι ζούμε 3 ζωές ταυτόχρονα, την δημόσια, την
ιδιωτική και την μυστική! Πάμε τώρα στα δικά μας. Ρε εσείς, μας έλειψε το τόπι. Να δούμε λίγο μπαλίτσα ρε γαμώτο. Περιμέναμε όλο το χειμώνα να δούμε Euro πάει κι αυτό. Αερίστηκε η νύφη, σχόλασε ο γάμος! Αλάνια, πάμε για αναδιάρθρωση. Έχω καλή πληροφόρηση από Αθήνα. Η Βέροια, μαζί με άλλες επτά ομάδες θα ανέβει στην Football League. Το λες και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, γιατί πέρσι που πανηγυρίσαμε την άνοδο, μείναμε στην ίδια κατηγορία. Φέτος που βγήκαμε στην 7η θέση πήραμε την άνοδο. Θα γίνει μια Β' Εθνική δύο ομίλων. 

Για τα θέματα προπονητή, τεχνικού διευθυντή και παικτών θα κάνω ανάλυση σε επόμενη ανάρτηση. Να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε! Άκουσα με μεγάλη χαρά τον Μπίκα να λέει πως η ομάδα όχι μόνο θα ενισχυθεί, αλλά θα κάνει και πορεία πρωταθλητισμού. Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που ανέλαβε τη «Βασίλισσα» και πλέον γνωρίζει πως παίζεται το παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της καρδιάς μου. 

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Super League, θεωρώ πως ο Γαύρος με το +14 έχει πάρει από τώρα το Άγιο Δισκοπότηρο στον Πειραιά, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να μονομαχούν για την δεύτερη θέση. Και σιγά, οι ποδοσφαιριστές μετά από τέτοια αγωνιστική απραξία, μην βάλουνε τα πόδια τους στην φωτιά. Ειδικά εκείνοι που το συμβόλαιο του λήγει σ' ένα μήνα. Είδατε τι έπαθε με την ρήξη χιαστού ο Αουγκούστο. Και πόσο ενδιαφέρουν να δείξουν ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης σε μια σειρά αγώνων που δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απολύτως.

Κλείνοντας θα ήθελα να μου απαντήσετε σε μια απορία μου... Όταν παρκάρεις μια νεκροφόρα, βάζεις ταχύτητα ή το αφήνεις στο νεκρό; Α tout a l’ leure και τουρνενέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ