Quantcast

http://picasion.com/

Αίσιο τέλος για τον Ημαθιώτη με βαριά αναπηρία, που ζούσε χωρίς ρεύμα για δύο μήνες!

Τρεις επιχειρηματίες από τη Νάουσα θα πληρώσουν την ΔΕΗ
Συγκίνηση στο πανελλήνιο προκάλεσε η ιστορία του κυρίου Βασίλη Καλογερόπουλου που ζει στο Νησί Ημαθίας (δείτε εδώ). Ο κ. Καλογερόπουλος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, πάσχει από τη νόσο Buerger και έχει 96% αναπηρία. Παρ' όλα αυτά, μία μέρα πριν επιβληθεί η καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τού έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα λόγω οφειλών. Η δημοσιοποίηση του προβλήματος κινητοποίησε κάποιους ανθρώπους και σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα τον επισκέφθηκαν πριν λίγες μέρες λέγοντάς του ότι προτίθενται αν συμβάλουν οικονομικά. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις επιχειρηματίες από τη Νάουσα που πλήρωσαν το χρέος του κ. Καλογερόπουλου. Επιπλέον, σήμερα πριν λίγη ώρα, συνεργείο της ΔΕΗ συνέδεσε το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι του.

8 σχόλια:

  1. Εύγε σε όσους πρόβαλαν το θέμα, και σε όσους βοήθησαν τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι το κοινωνικό κράτος ξεφτίλες? Θα το πληρώσετε ακριβά, που το μόνο που σας νοιάζει είναι το θεαθήναι, η μίζα και η αυτοπροβολή.
    Επαναλαμβάνω, θα το πληρώσετε ακριβά, η δήμευση και η κατάσχεση όσων κλέψατε, θα δωθούν πίσω στον δύσμοιρο λαό.
    Ο καιρός πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. Χρόνια σου πολλά Κώστα, ότι επιθυμείς σου εύχομαι.Θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη για να μάθει ο Έλληνας να τιμωρεί με την ψήφο του δυστυχώς.

      Διαγραφή
    3. Σ'ευχαριστώ. Η ψήφος δεν αρκεί. Έχουν τα μέσα και τον τρόπο, για έναν αρνητικό ψήφο, να βρουν με την πλύση εγκεφάλου, να βρουν δύο θετικούς. Στο πολύ βάθος βλέπω την ανατροπή που όλοι ονειρευόμαστε.

      Διαγραφή
  3. Στα τσαντίρια και στους καταυλισμους τον γυφτων που δεν έχουν πληρώσει ποτέ ούτε 1 ευρώ κ το μόνο που κάνουν είναι να κλέβουν δεν πάτε να κόψετε τπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε ντρεπεστε λεω εγω για κρατος να κοβετε το ρευμα σε ανθρωπους με ανπηρια;;;
    Ντροπη κ στη ΔΕΔΔΗΕ που τολμησαν κ το καναν..Αν ειναι δυνατον.
    Ντροπη σε ολους οσους συνεβαλαν σε αυτο!!
    Δεν εχω λογια..Μονο να τραβανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ο χωριανος του Μιχαλης οντας Υπουργος δεν ειχε να του το πληρωσει;;;; καλα λενε αν εχεις 100 τα θελεις 1000 και αν εχεις 1000 τα θελεις 10000.....ε ρε αλληλεγγυη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ