Αγρότες: Υποχρεωτική ανανέωση & απόκτηση πιστοποιητικού ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων από την Easy Education

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 8197/90290/22-7-2013 (ΦΕΚ 1883/Β/2013) έχει θεσπιστεί Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων. Με βάση αυτό, ΟΛΟΙ οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων (επαγγελματίες αγρότες & μη, ψεκαστές, κηπουροί κλπ.), είναι υποχρεωμένοι ΑΜΕΣΑ να
ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ή να ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης προκειμένου να μπορούν να προμηθεύονται νόμιμα τα γεωργικά φάρμακα. Η ανανέωση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να γίνει τουλάχιστον 6 μήνες πριν την ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού.

Αποκτήστε ή ανανεώστε το πιστοποιητικό σας, όπως επιτάσσει η νομοθεσία:


1. Συμπληρώστε την αίτηση ΤΩΡΑ ή

2. Επισκεφθείτε τα γραφεία μας: Ελιάς 1 Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, Βέροια Ελιάς 1 (1ος όροφος) ή Κεντρικής 5 (1ος όροφος)

Ειδική τιμή σε περίπτωση μαζικής συμμετοχής.
Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχών στο τηλέφωνο 2331022004 μέχρι τις 12 Ιουνίου 2020.

Εξυπηρετούμε Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00-20.00.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ

Εάν είστε αγρότης ή είστε μέλος αγροτικής οικογένειας δικαιούστε ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ σε προγράμματα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΓΓΛΙΚΩΝ και εξειδικευμένων προγραμμάτων. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, Εξουσιοδοτημένο Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο για την πιστοποίηση ορθής χρήσης ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

Υπεύθυνος Σπουδών & Ιδιοκτήτης Κέντρου Δια βίου μάθησης Easy Education ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ www.easy-education.gr 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ