Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η κουζίνα του «12γράδα» άνοιξε! Απολαύστε την με take away και delivery - Τηλ. 2331.100.112

Δευτέρα με Σάββατο, με ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο και επιλογές street food
Υπέροχες μυρωδιές αναδύονται ξανά από την περιοχή της Μπαρμπούτας. Ακολουθώντας τες φτάνεις στην κουζίνα του «12γράδα» που άνοιξε και πάλι, για όλους εμάς που μας έλειψαν τόσο οι
γεύσεις του. Μπορεί να μην μπορούμε ακόμα να απολαύσουμε την κουζίνα του «12γράδα» στην όμορφη αυλή του με θέα τον Τριπόταμο, μπορούμε όμως να την φέρουμε στο σπίτι μας! Με take away ή υπηρεσία delivery, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο και ώρες 13:00 με 22:30.

Ο chef του «12γράδα» Ιωάννης Σαμούκας επέστρεψε στην κουζίνα του με ακόμα περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό και δημιούργησε ένα ξεχωριστό, ειδικά διαμορφωμένο μενού με υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις. 3 επιλογές σε σαλάτα, 3 επιλογές σε comfort γεύσεις και πολλές επιλογές σε street food, όλα φρεσκομαγειρεμένα και με την ποιότητα του «12γράδα», είναι πλέον διαθέσιμα μόνο με take away και υπηρεσία delivery.

Από Δευτέρα έως Σάββατο
Ώρες 13:00 - 22:30
Τηλ. 2331.100.112


Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ