Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο χρόνος «πάγωσε» στο Σέλι - Αρνείται πεισματικά να μπει στην Άνοιξη

Ξυπνήστε με όταν όλα θα έχουν τελειώσει!
Δύσκολος αυτός ο χειμώνας για όλο τον πλανήτη. Κορωνοϊός, πλύσιμο χεριών, lockdown, καραντίνα, βεβαιώσεις εξόδου, αποστάσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις... Η Άνοιξη μπήκε, το Πάσχα πέρασε -και δεν ακούμπησε- και εμείς μετράμε μέρες για να βγούμε, έχοντας χάσει μια ολόκληρη εποχή. Στο Σέλι όμως φαίνεται πως ο χρόνος «πάγωσε» και η φύση αρνείται πεισματικά να μπει στην Άνοιξη... ίσως μέχρι να τελειώσουν όλα και να αρχίσουν οι ζωές μας να κυλούν και πάλι ομαλά. Το σκηνικό στο ορεινό χωριό της Βέροιας έχει μείνει κάπου στο Φλεβάρη, με τους κατοίκους ακόμα και σήμερα 22 Απριλίου να ξυπνούν στα λευκά! 
Το θερμόμετρο το πρωί της Τετάρτης έδειχνε -1 βαθμούς και ενώ εδώ στην πόλη μας έχει μουχλιάσει στη βροχή, εκεί πάνω ξεκίνησε νέο κύμα χιονόπτωσης. Υπομονή... η Άνοιξη και η «άνοιξη» κάποτε θα έρθει! Δείτε σημερινές φωτογραφίες από το Σέλι by George Farsarotos:























9 σχόλια:

  1. Μονο με Covid-19 τετοιο χιονι τετοια εποχη..Ποτε ξανα, σε νορμαλ συνθηκες χιονι τετοια περιοδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχεδον 30 βαθμους προχθες και σημερα 10 τεσπα ανωμαλια δεν θα σχολιασω αυτο αλλα το οτι καποιος εσπασε την καραντινα και εβγαλε φωτο στο σελι.
    ο χαρδαλιας ειναι ενημερος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παλικαρι που ανεβασε τις φωτογραφιες ειναι μονιμος κατοικος Σελιου μενει επανω μονιμα και καλα κανει και μας ενημερωνει μεσα απο την βολτα του καθημερινα ( μετακινηση 6 ) για το χωριο μας. Αν δεν ηταν και αυτος το χωριο θα ηταν στο σκοταδι της ληθης....

      Διαγραφή
    2. Πάρ' τον τηλέφωνο εσύ να τον ενημερώσεις, μήν κάθεσαι καθόλου!

      Θα σε προτείνουν για βράβευση και από τον Πανελλήνιο Σύλλογο ρουφιάνων «ο Αρτέμης Μάτσας», με έμβλημα την ατσαλόπροκα.

      Διαγραφή
  3. Ολόκληρη η χώρα έχει γίνει σκηνικό ταινίας του Αγγελόπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φιλος με τις φωτο μενει επανω μονιμα.Αξιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε οχι και μονιμα δευτερα του πασχα στην βενιζελου τον ειδα

      Διαγραφή
  5. δευτερα του πασχα στην βενιζελου εκανε βολτα ο μονιμος κατοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε χαφιεδόμουτρο με την κουκούλα, ποιος σού είπε ότι δεν δικαιούται να έρθει για ιατρική επίσκεψη ή για παροχή βοήθειας στην Βέροια ο μόνιμος κάτοικος Σελίου; Ούτε το περιεχόμενο της μισής ντουζίνας κύα των χαρδαλιάδων δεν διαβάζετε! Απ' την λύσσα σας να «καρφώσετε» τον γείτονα, γράφετε ό,τι νάναι!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ