Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς πανηγύρια, συναυλίες και φεστιβάλ φέτος το καλοκαίρι η Ημαθία

Ένα καλοκαίρι χωρίς συναυλίες, χωρίς πανηγύρια, χωρίς φεστιβάλ και χωρίς μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες πολιτών, αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι στην Ημαθία. Όπως ανέφερε και στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος
Μητσοτάκης, σχετικά με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, «Κρίνεται απίθανο ωστόσο να επιτραπούν μέσα στο καλοκαίρι οι μεγάλες συναθροίσεις, όπως φεστιβάλ, συναυλίες ή αθλητικά γεγονότα με θεατές».

Ένας νομός που «ζει» και φημίζεται για τα καλοκαιρινά του πανηγύρια, τις εκδηλώσεις, τις συναυλίες και τις κάθε είδους πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις, θα κληθεί φέτος να περάσει ένα ήρεμο και... «στεγνό» καλοκαίρι!

 Ποια να πιάσουμε; Το μεγάλο 7ήμερο πανηγύρι της Πατρίδας; Να πιάσουμε τα χωριά της Ημαθίας ένα - ένα, που κάθε καλοκαίρι διοργανώνουν τα καλύτερα πανηγύρια, με εκατοντάδες κόσμου να απολαμβάνουν ψητά, κρασί και χορό; Τις συναυλίες στο Άλσος που έχουν σημαδέψει τα καλοκαίρια μας; Τα φεστιβάλ του Αυγούστου στα ορεινά του δήμου Βέροιας; Πολλοί είναι αυτοί που μετά την πρώτη φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων και αν όλα πάνε καλά -και δεν την πάρει πίσω η κυβέρνηση- ελπίζουν σε μια αναθεώρηση της απόφασης «κρίνεται απίθανο» και περιμένουν να δούνε μήπως και με κάποιο τρόπο πραγματοποιηθούν κάποιες εκδηλώσεις. Βέβαια το «κρίνεται απίθανο» κρίνεται μάλλον μη αναστρέψιμο.

4 σχόλια:

  1. ΑΡΕΡ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνε οι καλές μάσες από τέτοια ...δρώμενα...
    Πολλοί μέσα στα κόλπα,τρώγανε καλά...
    Δεν είναι τίποτα τυχαίο,ούτε οτι η χώρα έφτασε σε αυτό το χαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ