Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός σε Ραχιά, Γεωργιανούς και Τριπόταμο - Δείτε τι γίνεται στα Πιέρια Όρη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά στην Ημαθία. Κι αν οι πρώτες νιφάδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο κέντρο της Βέροιας, στα γύρω χωριά γίνεται το... «έλα να δεις». Η χιονόπτωση είναι σφοδρή στα ορεινά χωριά όπως Ραχιά, Τριπόταμο, Κουμαριά και Γεωργιανούς. Όσον αφορά το
Σέλι και το Ξηρολίβαδο το έχει στρώσει πάνω από 30 εκατοστά! Τα πάντα έχουν ντυθεί στα «λευκά» με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους μηδέν βαθμούς Κελσίου. Ίδια κατάσταση και στα Πιέρια Όρη με τα Ριζώματα, το Δάσκιο, τη Σφηκιά, το Πολυδέντρι, τη Βεργίνα, τη Συκιά και τα Παλατίτσια να έχουν ντυθεί στα λευκά. Δείτε τι συμβαίνει στα χωριά του δήμου Βέροιας:
Άμμος ώρα: 22:21
Δάσκιο ώρα: 22:13
Συκιά ώρα: 21:55
Γεωργιανοί ώρα: 21:13
Σφηκιά ώρα 19:55


Τριπόταμος ώρα 21:05

Τριπόταμος ώρα 21:27

5 σχόλια:

  1. Βεροιώτη άφησε τα σαπια πρωταπριλιατικα,εδώ στο ωρολοι έχει ξαστεριά,λίγο κρύο αλλά φαίνονται τα αστέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς,η αγροτική καλλιέργεια καταστράφηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά....τουλάχιστον θα λέμε φταίει το χιόνι...

      Διαγραφή
  3. Μάθατε να κλαιγεσται οι αγρότες πόσες επιδοτήσεις παίρνεται κ αλλά έξτρα από διάφορα για να σκεφτηται κ λίγο τους καταστηματάρχες φέτος που καταστράφηκαν πάντα εσάς σας σκεφτόταν γιατί η δουλειά πήγαινε αλυσίδα είχαν οι αγρότες δούλευαν κ οι καταστηματάρχες τώρα σκεφτηται κ υποστηριξτε κ αυτούς εσείς όλο το χειμώνα κάθεσαι κ πλάκα έχετε θελεται κ βοήθεια από το κράτος τι θα κάνατε τον χειμώνα εσείς; Έλεος δηλαδή μάθατε να κλαιγεσται ήρθε ο καιρός να σκεφτηται κ τους καταστηματάρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις πιασει ποτέ τσάπα στα χεράκια σου ε; Μπαμ κάνει απο μακριά.... Ποιός σου είπε οτι οι αγρότες δεν σκέφτονται την αγορά; Δεν σε παρεξηγώ όμως γιατί κυκλοφορούν πολλοί σαν εσένα!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ