Quantcast

http://picasion.com/

«Βροχή» τα πρόστιμα χθες στην Ημαθία - Μέχρι και καφετέρια άνοιξε!

Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες έφεραν 150άρια και πεντοχίλιαρα!
Σάββατο του Λαζάρου χθες, με σχεδόν καλοκαιρινές θερμοκρασίες στη Βέροια και τα SMS στο 13033 για τις κατ' εξαίρεση μετακινήσεις πήραν «φωτιά»! Την τιμητική του είχε από νωρίς το πρωί ο αριθμός «2», για μετάβαση σε
κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, με την περισσότερη κίνηση να εντοπίζεται, αρχικά έξω από τα ιχθυοπωλεία, με τους Βεροιώτες να κάνουν ουρά -τηρώντας οι περισσότεροι τις απαραίτητες αποστάσεις- για να προμηθευτούν τα ψάρια για την Κυριακή των Βαΐων και στη συνέχεια στα super market και τα μανάβικα. 
Σειρά πήρε μετά το «6» για τον απαραίτητο περίπατο ή άθληση, με τους Βεροιώτες και τα κατοικίδιά τους να απολαμβάνουν τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Αυξημένες ήταν και οι περιπολίες της Αστυνομίας σε όλη την Ημαθία, ειδικά στα σημεία όπου εντοπιζόταν συνωστισμός, είτε από καταναλωτές στο κέντρο των πόλεων, είτε από αθλούμενους σε πάρκα και πλατείες, καθώς και σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού, για τον εντοπισμό παραβάσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, μόνο χθες, Σάββατο 11 Απριλίου, καταγράφηκαν 30 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, σε πεζούς και οδηγούς και για κάθε περίπτωση επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150€. Ωστόσο, οι άσκοπες μετακινήσεις περιορίστηκαν εντός νομού, καθώς κανένα 300άρι δεν έπεσε χθες στην Ημαθία, δηλαδή για άσκοπη μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας.

Μέχρι και καφετέρια άνοιξε στην Ημαθία!

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για περιστατικό με επιχειρηματία που, κατά παράβαση του μέτρου απαγόρευσης, διαπιστώθηκε να λειτουργεί το κατάστημά του. Από τις 14 Μαρτίου που επιβλήθηκε το μέτρο αναστολής λειτουργίας για όλα τα καφέ, μπαρ, ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης, κομμωτήρια κτλ. είχαμε στην Ημαθία τρία μόνο περιστατικά σε Βέροια και Αλεξάνδρεια, με ένα κομμωτήριο και δύο καφετέριες και αυτά τις πρώτες ημέρες της απαγόρευσης. 

Χθες Σάββατο 11 Απριλίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, εντοπίστηκε στην Ημαθία επιχείρηση καφέ που ήταν ανοιχτή και σέρβιρε πελάτες. Φυσικά στον επιχειρηματία επιβλήθηκε το σχετικό διοικητικό πρόστιμο των 5.000€.

22 σχόλια:

  1. Κουρασατε δημοσιογράφοι και ΜΜΕ. Έγραψαν ένα σωρό γύφτους στην Βενιζέλου και την μητροπόλεως που δεν θα πάρουν ούτε ΣΕΝΤΣ έτσι κ αλλιώς από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τρελαινεστε!! Ολα στην αμμο..Κανεις δε θα πληρωσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χαρισει και τα προστιμα ο Κυριακος τοτε να ξερει αυτος και τα στελεχη του, δεν εχει τουλαχιστον τον ψηφο της οικγενειας μας

      Διαγραφή
    2. Να ένας σοβαρός λόγος,για να μήν ψηφίσεις τον καλύτερο πρωθυπουργό που έβγαλε αυτή η Χώρα.

      Διαγραφή
  3. Αν βεβαιώνονται στην ΔΟΥ θα πληρωθούν θέλουν δε θέλουν, ούτε ανάσα δεν σου επιτρέπουν να πάρης αν χρωστάς στην εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε γίνει κουραστικοί. Εν τέλει κανένας δεν θα περνει στα σοβαρά αυτά που λέτε όταν καταλάβουν ότι όλοι οι δημοσιογράφοι έχετε γεμίσει τα site με ανακρίβειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μένουμε σπίτι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα το δούμε αυτό, οταν θα τους έρθουν τα πρόστιμα μεσω εφοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμ πως θα βγάλει τα σπασμένα το "ελληνικό" κράτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι μάγκες ας πληρώνουν και οι ευφυείς ας κάθονται σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθημερινά το παρκο της ελιας και των αγίων Αναργύρων είναι γεμάτο κόσμο,κυρίως ηλικιωμενοι που κάθονται στα παγκάκια και λιάζονταιΤο ιδιο και ολα τα πεζουλια μεχρι το Μουσείο.Δε βλέπω να γίνεται κάποιος έλεγχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να μείνετε όλοι σπίτι! Η κατάσταση είναι σοβαρή! Γιατί να την πληρώσουμε όσοι τηρούμε τα μέτρα; Βγείτε για τα απολύτως απαραίτητα . Η υγεία έχει σημασία κ όχι τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή εάν κάποιος συμπληρώσει το έντυπο ή στείλει μήνυμα και βγει έξω, δεν θα κολλήσει ενώ εάν δεν έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα κολλήσει. Τραγικό μέτρο της κυβέρνησης. Και μέχρι πότε θα ισχύει η καραντίνα? Και άντε και βγαίνουμε τέλη Μαΐου ας πούμε. Από τον Οκτώβριο και μεγάλου αρχίζουν τα κρύα και οι ιώσεις ξανά μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΦΩΤΗ), ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ''ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ'', ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως πηγες εσυ με τον γιο σου, ετσι πηγαν κ αλλοι με τα παιδια τους. Τουλαχιστον ατοπο κ ασχετο το σχολιο σου

      Διαγραφή
    2. Σχετικότατο το σχόλιο. Αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις δικό σου πρόβλημα.

      Διαγραφή
  13. Να κοιτάξουν και την ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ που την έχουν μετατρέψει σε υπαίθρια καφετέρια. Ποιες αποστάσεις και ποιες προφυλάξεις τίποτα δεν τηρείται, ο ένας επάνω στον άλλον είναι κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακαλώ πολύ, ας μας πει κάποιος υπεύθυνος αν ισχύει η απαγόρευση σωματικής άσκησης στην περιοχή γύρω από το Φράγμα Αλιάκμονα (όχι στην αποκλεισμένη περιοχή, που ξεκινάει από το μέσο της γέφυρας)....αν όντως ισχύει δηλαδή, η σωματική άσκηση μόνο γύρω από την οικία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού έδωσε 800 ευρώ ο κουλης πρέπει να τα φάνε σε καφεδες τι να κάνουν να γίνουν 300 κιλά όπως είπε ένα κλοουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικα οι βεροιωτες ειστε πιο ηλιθιοι απ οτι περίμενα! Κριμα πραγματικά σ ολα αυτα τα σχόλια! Ειμαι 26 χρονων και εχω να βγω ενα μηνα! Δεν επαθα κατι παιδες! Το μονο που επαθα ειναι να είμαι υγιής και να μην κολλησω τους αλλλους, γι αυτο η Νάουσα δεν εχει ουτε ενα κρουσμα! Οσοι λετε ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, να παθετε αυριο Κορωναίο και να κολλησετε τους δικους σας! Ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και που να πας στην Νάουσα ρε καημένε? Έλα Βέροια κερνάμε καφεδάκι τον περάσαμε τον κοροναιο ανώδυνα ,μην φοβάσαι τίποτα και αν κολλήσεις έχουμε ωραίο νεκροταφείο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ