Quantcast

http://picasion.com/

Τσερμένι: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

Σ' έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, δεσπόζει σ' έναν παλαιωμένο τοίχο το σήμα του ΠΑΣΟΚ. Μια vintage απόχρωση μιας άλλης εποχής, όπου οι... μαχητικοί «πρασινοφρουροί» και «αφισσοκολλητές» του ένδοξου κινήματος εξέφραζαν δημοσίως την υποστήριξή τους
στον Παπανδρεϊσμό. Τι και αν πέρασαν δεκαετίες από τις χρυσές εκείνες εποχές, ένα σύνθημα επάνω ακριβώς στην Μάρκου Μπότσαρη, μας δείχνει πως όσα χρόνια και αν περάσουν το διαχρονικό ρητό «όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε» θα μένει για πάντα επίκαιρο.

Καθημερινά, χιλιάδες πολίτες της Βέροιας, (ειδικά εκείνοι που ψήφιζαν για αρκετά χρόνια το σοσιαλιστικό κίνημα) περνώντας από το συγκεκριμένο σημείο, βλέπουν το σύνθημα και... αναπολούν τις χρυσές εποχές, όπου το ΠΑΣΟΚ ήταν στην μόδα και χτυπούσε στις εκλογές ακόμα και το 48% του εκλογικού σώματος.

Δυστυχώς για εκείνους, τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές άλλαξαν και τώρα σιγά - σιγά ο ήλιος άρχισε να δύει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τόσο στις εκλογές του 2015, όσο και στις εκλογές του 2019 πήρε ποσοστό κάτω του 10% και είναι πλέον τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στη Βουλή.

7 σχόλια:

  1. μην τα λέτε αυτά διότι το ΠΑΣΟΚ και ειδικά το τοπικό "έχει τον δικό του κόσμο" και όσο να 'ναι τους τον χαλάτε.
    Να φανταστείτε ότι μέχρι και οι ιοί έχουν εξελιχθεί σε Covd-19, σε αντίθεση με αυτούς που δεν λένε τίποτα για εξέλιξη, προτιμούν την "αρρώστια" όπως δείχνουν τα πράγματα.
    "Βοήθειά τους" που λέει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πρόσεχε τις κακες παρέες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ, Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι παππούδες τρέμουν,αλλά κιχ .... (Απ'το άλλο)!

      Διαγραφή
    2. Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΤΙ ΛΟΒΕΡΔΟΙ ΞΕΜΕΙΝΑΝΕ...

      Διαγραφή
  4. ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΠΟΥΛΙ ΧΘΕΣ ΤΗΣ 21 ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ. ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΗΓΕ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΠΙΛΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΧΟΡΤΑΣΑΙ ΦΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πουλί έκανε χώρα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και την νοοτροπία τα πληρώνουμε και θα τα πληρώνουμε για πολλά χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ