Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ξεκίνησε με τηλεδιάσκεψη το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Η 6η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας για το 2019 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Τετάρτης 8 Απριλίου 2ο2ο. Πρόκειται για το πρώτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βέροιας που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για
την αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού. Δήμαρχος, προεδρείο, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, πήραν τις θέσεις τους, άλλοι από τα σπίτια τους, άλλοι από τους χώρους εργασίας τους για να συμμετέχουν στη συνεδρίαση. Το κύριο θέμα στην προ ημερησίας συζήτηση ήταν όπως ήταν αναμενόμενο, η πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και οι συνέπειές της στην υγεία, την κοινωνία και την οικονομίας, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Οι συνθήκες της συνεδρίασης μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές, οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορεί να μην κάθονται στα δημοτικά έδρανα με το χρονόμετρο να τους πιέζει, ωστόσο οι τοποθετήσεις τους είναι σύντομες και επί της ουσίας, καθώς τηρούνται οι προβλεπόμενοι χρόνοι και μέχρι στιγμής λείπουν οι εντάσεις. Ίσως λόγω απόστασης! Τα πρώτα αμήχανα λεπτά και τα όποια τεχνικά θέματα ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία πλέον διεξάγεται κανονικά, με τους συμμετέχοντες να φτάνουν τους 41 και με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Άρη Λαζαρίδη να συντονίζει πιο εύκολα από ποτέ τη συνεδρίαση.





2 σχόλια:

  1. Συμμετέχουν και τα ''ζωντανά'' της Λαϊκής Συσπείρωσης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα σκυλια σας περιμένουν απέξω...Το νου σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ