Quantcast

http://picasion.com/

Θέλεις να μάθεις ποντιακά; Πάτα κλικ!

Θες να βελτιώσεις τις γνώσεις σου στα ποντιακά; Μέσω διαδικτύου, μπορείτε εύκολα, γρήγορα και απλά, να μπείτε στο κανάλι της Ευξείνου Λέσχης στο YouTube και να δείτε το 1ο και 2ο ιντερνετικό μάθημα ποντιακής διαλέκτου. Επίσης, σήμερα στις 8:00 μ.μ. ξεκινάει το 3ο μάθημα με διδάσκουσα την Αναστασία
Μαχαιρίδου, Φιλόλογο Γλωσσολόγο – Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου. Πάρτε θέση και παρακολουθήστε με προσοχή τα δύο μαθήματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στην γλώσσα που μιλούσαν οι παππούδες μας. Πάμε:




4 σχόλια:

  1. 24-4-2020 105η επέτειο από την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Οθωμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχόμαστε όλες οι αδικοχαμένες ψυχές να βρουν δικαίωση και μετα θάνατον ανάπαυση! Δεν ξεχνάμε! Θυμόμαστε και παραδειγματιζομαστε! Η ιστορική μνήμη είναι το καλύτερο όπλο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του παρόντος!

      Διαγραφή
  2. Iasas exarame pola pou mathizeten ta pondiaka so kozmon pou akougoumen ta pondiaka emis imes pondii kai kalazevoumata .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει όλοι της τρίτης γενιάς πόντιοι να παρακαλουθούν τα μαθήματα ποντιακής γλώσσας.Καλατσεέψτεν αλέως θα χάμες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ