Quantcast

http://picasion.com/

Στόχος του Άρη ο Μάνος

Πέραν του ενεργού ρόστερ του, ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετούς παίκτες που έχει παραχωρήσει ως δανεικούς, οι οποίοι μπορεί να μην κάνουν στους Πειραιώτες, αλλά θα αποτελούσαν εξαιρετικές περιπτώσεις για άλλες ελληνικές ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δημήτρη
Μάνου, που παίζει με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι και δεν φαίνεται να χωρά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν. Δεν αποκλείεται ο Βεροιώτης άσος να παραμείνει στο Ηράκλειο και του χρόνου, ωστόσο οριστική απόφαση είναι ακόμα νωρίς για να παρθεί.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη, πάντως, η περίπτωση του Μάνου δεν... χαλάει τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι φέρονται να έχουν σημειωμένο το όνομά του στα μπλοκάκια τους. Ο Άρης διατηρεί μεταγραφικό «κανάλι» με τον Ολυμπιακό, που έχει αποφέρει ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Από τους Πειραιώτες οι Θεσσαλονικείς πήραν τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Νικολάς Μαρτίνες, δυο παίκτες που τους έχουν βοηθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος απέκτησαν τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Όπως «ψιθυρίζεται», ο Μάνος θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος παίκτης του Ολυμπιακού που θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα, μιας και ο Άρης πιθανότατα θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως για τον Ολυμπιακό "παίζει" η περίπτωση του Λούκας Σάσα του Άρη και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι αν οι Ερυθρόλευκοι κινηθούν όντως για τον Βραζιλιάνο μέσο, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσουν τον Μάνο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

2 σχόλια:

  1. Οχι στοχος του ΑΡΗ.Αν τον δωσει δανεικο ο χοντρος και τον πληρωνει κιολας τοτε μονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα θέλει ο ιδιος να παει στον αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ