Quantcast

http://picasion.com/

Τέλος καλό όλα καλά: Σώος ανασύρθηκε ο νεαρός από το ποτάμι στη Μπαρμπούτα

11 Πυροσβέστες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού αγοριού το μεσημέρι της Τρίτης 28 Απριλίου, έπειτα από τον εγκλωβισμό του στον Τριπόταμο στη Βέροια. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα (δείτε εδώ), ο νεαρός εγκλωβίστηκε στις όχθες του
ποταμού, σε σημείο ανάμεσα στη Γέφυρα του Προμηθέα και της Γέφυρας του Καραχμέτ. Στο σημείο έσπευσε αμέσως μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, με 11 άνδρες και 5 οχήματα και επιχείρησε πολύ προσεκτικά για τον απεγκλωβισμό του, καθώς το σημείο ήταν αρκετά δύσβατο και τα νερά ιδιαίτερα ορμητικά. Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν ενθαρρυντικές, καθώς φαινόταν πως ο νεαρός, ηλικίας περίπου 15 με 17 ετών, δεν ήταν τραυματισμένος και μάλιστα ήταν εκτός νερού, εγκλωβισμένος όμως στην εσοχή ενός βράχου.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον μεταφέρουν στην απέναντι όχθη με τη χρήση σκάλας και να τον απεγκλωβίσουν με επιτυχία λίγη ώρα αργότερα. Ο νεαρός, εμφανώς σοκαρισμένος, παγωμένος αλλά καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο νεαρός κατέληξε στο νερό έπειτα από απροσεξία κατά τον περίπατο με δύο φίλους του στις όχθες του Τριποτάμου, οι οποίοι και κάλεσαν την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή του απεγκλωβισμού:
















24 σχόλια:

  1. Τα προβλεπόμενα από το νόμο. 150 ευρώ το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση εν μέσω καραντίνας και μήνυση στους γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχόλιο ! Τι σκέψη ! Τι άνθρωπος ! Πως γίναμε έτσι... κρίμα

      Διαγραφή
    2. Άσκοπη μετακίνηση? Και το κολύμπι άθληση είναι

      Διαγραφή
    3. Οι βρώμικες ψυχές ζούνε μαζί μας και με μια αφορμή π.χ. ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ εκδηλώνονται ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ σαν σκουλίκι που είσαι!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αντί να είναι σπίτι να κάνει δικτυακά μαθήματα, είπε να την δει Ιντιάνα Τζόουνς.

      Διαγραφή
  3. Ανοίξτε τα Σχολεία. Η υπεύθυνη νεολαία που πέφτει σε ποτάμια, θα χειρισθεί με ενδεδειγμένο τρόπο το κορωνοϊό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα να τα δουν οσοι ονειρευονται βολτες στο ποταμι και μονοπατια. Το ποταμι μας δεν ειναι για βολτες ουτε για τουρισμο. Δεν ειναι βατό ουτε ευκολα προσβασιμο. Και δεν εβρεξε για να κατεβασει πολυ νερο. Για φανταστειτε καποιους να κανουν βολτα στο ποταμι και να πιασει μπορα στην πολη ή στο βουνο και να κατεβασει τονους νεου με ορμη οπως συνηθως ; Τι γινεται τοτε ;
    Για αλλα πραγματα ειναι το ποταμι μας. Σταματηστε να βλεπετε παντου βολτες και καφετεριες. Το ποταμι μας αιωνες τωρα μας προσεφερε το νερο και τις αρετες του. Αυτο πρεπει να εκμεταλευτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΑΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ €€€€€€€€€€. ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ε; ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ €€€€€€ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ.
      ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ €€€€€€€€€ ΟΥΤΕ... ΜΥΑΛΟ

      Διαγραφή
  5. Είμαι σίγουρος ότι τον έγραψαν 150€.αστυνομια Βέροιας the best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 άτομα για να ανεβάσουν ένα άτομο από το ρέμα α ρε δημόσιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

      Διαγραφή
  7. K emis perimenoume na sothi i ellada apo afta ta maimunia.exun poxibst kinito fb insta ke like.ta skatiarika kakomathimena.ke an ta pis kati amesos wgazun stoma.xamenh genia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί άνετα από τα νεαρά άτομα, τα νέα της παιδιά. Όντως ξέρουν να στέλνουν μηνύματα και να κάνουν like και να έχουν facebook, instagram κλπ
      Όμως ατομα σαν και του λόγου σου, δεν έχουν τίποτα καλύτερο ή και χειρότερο να κάνουν απ το να τα κατακρίνουν και να τα λιθοβολουν με τέτοια εμετικα και απαράδεκτα σχόλια που από το περιεχόμενο και μόνο αλλά και από τα greeklish(εδώ εσύ δεν ξέρεις και εχεις πρόβλημα να γράψεις σε ελληνική γλώσσα/γραφή) ότι η Ελλάδα θα ΠΡΕΠΕΙ να ντρέπεται και να νιώθει ΣΙΧΑΜΑΡΑ για άτομα/τέρατα σαν εσένα που στο ΞΕΡΟ ΛΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΟΥΧΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ!!!! ΕΛΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ "ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗΣ" ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Όσο υπερβολικός είναι ο "kostakis" άλλο τόσο υπερβολικός (αλλά μάλλον υπερβολική) είσαι κι εσύ. Σίγουρα το μέλλον της χώρας είναι τα παιδιά, αλλά μη θεωρούμε ότι πάντα οι νεότερες γενιές είναι καλύτερες από τις προηγούμενες. Όταν ολοκληρώσει κάθε γενιά τον κύκλο της ζωής της θα μπορούμε να κάνουμε λογαριασμό. Όχι όμως εξαρχής να θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερα από τους γονείς τους. Δεν είναι κριτήριο η μόρφωση (;;;) ή η εξοικείωση με την τεχνολογία. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο σχολιασμός μου δεν έχει να κάνει με την περιπέτεια του νεαρού.

      Διαγραφή
  8. Είναι απορίας άξιο πώς βρέθηκε σε τόσο δύσβατο μέρος. Από τς φωτογραφίες δε φαίνεται να προσφέρεται η συγκεκριμένη όχθη για παραποτάμια βόλτα. Ο μικρός ή ήθελε να τρομάξει κάποιους ή για κανένα τσιγαράκι, μακριά από κόσμο, κατέβηκε εκεί. Υποθέτω πως μετά απ' αυτό θα αργήσει να ξαναπάει βόλτα κοντά στον Τριπόταμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anonime karagiozako malon xtipises stin gonia tou trapezi su otan isun mikros ke su emine kousouri.xipna tragike giati akomi petsaki waras.ta mas pis gia ti neolea.pia neolea re kidia afti pu exun idanika ton paok k olympiako k fb.re kana kamia dulia na xelabikaris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην διαβάζετε όποιον γράφει σε μη αναγνωρισμένη γλώσσα, όπως ο Kostakis .
      Μέχρι να βάλουν μυαλό....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29 Απριλίου 2020 - 10:42 π.μ.

      Symfwno

      Διαγραφή
  10. Ἔπεσαν νά φᾶνε τόν ἔφηβο αὐτοί πού θέλουν τ' ἀγόρια νά μεγαλώνουν σἂν φοβισμένα ψοφοδεῆ φλωράκια, σἂν τά μοῦτρα τους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πείτε τα κύριε Δημήτρη. Έπεσαν πολλοί να 'φαν' και να 'κατασπαράξουν' τον άτυχο έφηβο. Δυστυχώς, στην κοινωνία της Ημαθίας μας, υπάρχουν οι κακώς την τύχη που έχουμε να ανεχομαστε που υπάρχουν στον νομό μας 'ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙΣ' μικροψυχοι που είναι η μεγάλη ντροπή με τέτοια μυαλά/σκουπιδιαρικα που έχουν. Τη νεολαία πρέπει να την προσέχουμε σαν τα μάτια μας και να τη σεβόμαστε και να τη στηριζουμε ΠΑΝΤΑ σε οποιεσδήποτε δυσκολίες που αντιμετωπίζει ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ.
      ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ! ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή
  11. Όλα καλά,μπράβο στην ομάδα που έκανε τα πάντα για να σωθεί ο νεαρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ