Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (13/4 - 19/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω, έρχονται σε κόντρα και μας ετοιμάζουν δυσάρεστες συνέπειες, αν δεν προσέξουμε συμπεριφορές και ορμητικότητα… Η όψη Τετραγώνου που θα σχηματίσουν την Μεγάλη Τρίτη στις 14 Απριλίου 2020, φέρνει δυνατά αλλά και λάθος πάθη, έντονη ζήλια και αναπόφευκτες σκληρές εντάσεις που οδηγούν σε ρήξεις και άσχημες καταστάσεις... Για να γλιτώσουμε όλα τα παραπάνω, αποφεύγουμε παράλογη ανταγωνιστικότητα, εμμονές, νεύρα, παραλογισμό, ορμές και υπερβολικές απαιτήσεις με σκοπό να χειραγωγήσουμε τους άλλους για συμφέρον μας ή να ικανοποιήσουμε τα πάθη μας!

Περιορίζουμε εκδηλώσεις οργής, θυμού και σκληρότητας, λόγω εγωισμού, ώστε να μην πλήξουμε σημαντικές για εμάς σχέσεις! Πάθη που θα μας παρασύρουν, καλύτερα να τα αποφύγουμε, γιατί μάλλον θα το μετανιώσουμε, όπως και τα αλόγιστα έξοδα.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η περίοδος των γενεθλίων σου ολοκληρώνεται με τον Ήλιο να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα και τον Δία. Αυτές τις μέρες του Πάσχα, νιώθεις ότι υπάρχει πολύ έντονη πίεση λόγω του παρασκηνίου και της κατάστασης που βιώνεις στα επαγγελματικά σου. Ο Ερμής από το ζώδιο σου και οι θετικές του όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη, σε βοηθούν να εκφράσεις τις απόψεις, τις ιδέες σου, να έχεις χαρούμενα νέα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σου με την Αφροδίτη και τον Άρη, θα σε βοηθήσουν να ανοιχτείς και να μιλήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ το φλερτ και το παιχνίδι δεν θα λείψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η κατάσταση της επαγγελματικής σου ζωής είναι στάσιμη αλλά και δυσάρεστη, νιώθεις πως όσες προσπάθειες και να κάνεις, ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Στα οικονομικά σου αν και είναι σε άστατη μορφή δημιουργούνται καλές συνθήκες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σταδιακά οδεύουμε προς την περίοδο των γενεθλίων σου, αφού ο Ήλιος εισέρχεται την Κυριακή του Πάσχα στο ζώδιο σου! Μέχρι τότε, δεν σου κρύβω ότι θα έχεις ανησυχίες για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου, ενώ κάποια νέα, ειδήσεις ή και κουτσομπολιά που θα βγουν στο φως της επιαφάνειας θα σε δυσαρεστήσουν. Η εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις σε μία καλύτερη ροή το πρόγραμμα και την καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν συμβαίνουν σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα ενώ μπορώ να πω ότι είσαι και κάπως καχύποπτος λόγω της αποστασιοποίησης που δημιουργείται ανάμεσα σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που πιέζεσαι και αγχώνεσαι στα επαγγελματικά σου, οι συνθήκες σε ευνοούν για να συντηρείς το αντικείμενο της απασχόλησης σου! Μην συμμετέχεις σε λόγια που γίνονται στην δουλειά και προσπάθησε να μην διογκώνεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Στα οικομικά σου υπάρχουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, οι θετικές όψεις που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου και τον Άρη από τον Υδροχόο, σου επιφυλάσσουν ευχάριστα μηνύματα, αισιόδοξη διάθεση, αλλά και αρκετή ενεργητικότητα την οποία ωστόσο θα καταφέρεις να διοχετεύσεις δημιουργικά. Οι προσωπικές σου επιθυμίες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, είναι στάσιμες και μπλοκαρισμένες , το γεγονός αυτό σου δημουργεί μία εσωτερική ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για παιχνίδι και φλερτ, έστω και αν είμαστε σε φάση καραντίνας... Εσύ την άκρη σου την βρίσκεις και μιλάς, παίζεις, δικτυώνεσαι και έχεις και τις κατακτήσεις σου! Τα νέα είναι ευχάριστα στα αισθηματικά αρκεί να εκφραστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι αρκετά μπλοκαρισμένα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε. Πιέζεσαι, ζορίζεσαι και νιώθεις ότι διογκώνονται τα προβλήματα σε αυτό τον τομέα. Κάνε λίγο υπομονή γιατί από Μάη αλλάζει το σκηνικό.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Ήλιος από τον Κριό σχηματίζει δύσκολες όψεις αυτή την εβδομάδα με τον Δία και τον Πλούτωνα και εσύ είναι φανερό ότι είσαι πιεσμένος για την εξέλιξη καποιών επαγγελματικών συνεργασιών. Είναι πιθανό να απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που δεν στάθηκαν δίπλα σου με τον τρόπο που θα θελες ή θα περίμενες. Κάποιες συζητήσεις που αφορούν την εργασία, το σπίτι, την οικογένεια, θα στεφθούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετές ανασφάλειες έχεις στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο ενώ μία ερωτική σχέση σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο ή ότι είναι “καμμένο χαρτί”! Προσπάθησε να μην υπερβάλεις και άφησε λίγο το χρόνο να δείξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η κατάσταση στα επαγγελματικά σου είναι δύσκολη, όμως θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις ή νέα που θα σου δώσουν ελπίδα. Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ζορισμένος, όμως θα καταφέρεις να έχεις ένα έσοδο αυτές τις μέρες, που θα σου δώσει ανακούφιση!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά με δυσάρεστες σκέψεις, δυσάρεστες ειδήσεις και εσένα να χάνεις το κουράγιο σου, όμως να θυμάσαι ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Οι θετικές όψεις του Ερμή από τον Κριό, με την Αφροδίτη και τον Άρη, σου εγγυώνται ότι οδεύοντας προς το τέλος της εβδομάδας έχεις χαρούμενες συζητήσεις, επαφές, μηνύματα που σου δίνουν ελπίδα και χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα νέα στα αισθηματικά σου είναι ευχάριστα για αυτή την εβδομάδα αφού θα καταφέρεις να έχεις ευχάριστες ειδήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είναι όμως και μία καλή ευκαιρία να σπάσει ο πάγος και να έρθεις πιο κοντά και με ένα άτομο που ως τώρα ήσουν σε απόσταση ή δεν είχε δοθεί η ευκαιρία ως τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι πόλεμο στα επαγγελματικά σου, έχεις αντιπάλους αλλά και αντίζηλους... Μην δίνεις λοιπόν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σε προσεγγίζουν ιδιαίτερα ως τα μέσα της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου είναι θετικές οι συνθήκες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε ανησυχία για τα οικονομικά σου, τις ανάγκες σου να είναι αυξημένες και ψυχολογικά να βρίσκεσαι σε μία φάση εκνευρισμού. Χαλάρωσε γιατί κάποια χρήματα θα σου έρθουν ως το τέλος της εβδομάδας. Στόχοι και Προοπτικές μπαίνουν σε μία νέα ρότα και αρχίζεις σταδιακά να κάνεις σχέδια για την επόμενη περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο, δεν λείπει η ζεστασιά, η τρυφερότητα, ο ρομαντισμός και η ανάγκη σου να δώσεις και να πάρεις πολλή αγάπη! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι την ζήλεια, την υπερβολή αλλά και τα ζιζάνια της αμφιβολίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί η περίοδος να είναι στάσιμη όμως μπορείς να σκεφτείς δημιουργικά και να βρεις λύσεις που λίγο αργότερα θα σε βοηθήσουν στην πορεία της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου αν και πιέζεσαι, έρχονται κάποια χρήματα που σου δίνουν ανάσα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά σκληρά και δοκιμαστικά για την εξέλιξη κάποιων σταθερών σχέσεων και συνεργασιών και αισθάνεσαι ότι κάποιες καταστάσεις έχουν τερματίσει. Με τον Ερμή ωστόσο από το ζώδιο του Κριού έρχονται και χαρούμενα νέα, επαφές και συζητήσεις που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση και θα σου δώσουν μία νέα εναλλακτική , μια νέα πορεία! Καλό είναι λοιπόν να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που ήδη σου έχουν δείξει τις αρνητικές τους προθέσεις και να δώσεις χώρο, για νέα άτομα που σύντομα θα μπουν στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρελθόν το αφήνεις πίσω σου γιατί έχεις κατανοήσει ότι θα σε φέρνει διαρκώς στα ίδια ψυχολογικά αδιέξοδα. Νέες ερωτικές ιστορίες ξεκινούν με τον πιο περίεργο τρόπο και αποτελούν πηγή ενθουσιασμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πικραίνεσαι από την στάση και συμπεριφορά κάποιων συνεργατών σου οι οποίοι δεν στέκονται αντάξιοι των προσδοκιών σου! Τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά ζορισμένα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η “καραντίνα” είναι γεγονός ότι σε έχει βγάλει έξω από τις συνήθειές σου και αυτή την εβδομάδα σου βγαίνει νευρικότητα, ενώ ανταλλάσεις και λόγια βαριά με άτομα που έρχεσαι σε επαφή. Προσπάθησε να μην υπερβάλεις στα λόγια σου και να αφήνεις περισσότερο χρόνο πριν πάρεις αποφάσεις. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν την εργασία σου σου δίνουν μία καλύτερη προοπτική για τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι κάπως στάσιμα χωρίς να συμβαίνει κάποια σπουδαία μεταβολή αυτές τις μέρες. Μπορείς ωστοσο να συντηρήσεις το ίδιο υπάρχον κλίμα με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές σκέψεις σε προβληματίζουν στα επαγγελματικά σου και αυτό είναι που σε αγχώνει, γιατί προσπαθείς να σκεφτείς όλες τις περιπτώσεις και χάνεσαι μέσα στις πληροφορίες και στις ιδέες που σου έρχονται τώρα στο μυαλό! Τα έξοδα τρέχουν ενώ τώρα μπορεί και εσύ να συνειδητοποιείς σφάλματα που έκανε στο παρελθόν στα οικονομικά σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα έχει το πάθος της αλλά και την επιθυμία από την πλευρά σου να χαρείς, να απολαύσεις, να γευτείς στιγμές, όπως έκανες πάντα τέτοια εποχή! Οι συνθήκες ωστόσο σε εμποδίζουν και σε περιορίζουν, το γεγονός αυτό σε κρατά πίσω. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν φλερτ και επαφές που σε αναζωογονούν. Νέες δημιουργικές ιδέες μπαίνουν τώρα στα σκαριά. Προσοχή στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, είναι γεγονός ότι τα αισθηματικά σου έχουν τις εξελίξεις τους, ενώ ο Ερμής από τον Κριό, φέρνει νέα, ειδήσεις και προκλήσεις που μόνο ευχάριστες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προκλητικές συνθήκες των οικονομικών σου σε πιέζουν σημαντικά γιατί αισθάνεσαι ότι τα χέρια σου είναι δεμένα και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Στα επαγγελματικά σου οι δημιουργικές σου ιδέες θα σε βοηθήσουν σε μία καλύτερη πορεία για το αύριο.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα έχει ένταση ενώ αισθάνεσαι ότι κάποια από τα προβλήματα που περνάς, έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν. Εσύ ωστόσο μπορείς να επιβληθείς των κατάστασεων και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων νικώντας τα εμπόδια και αποκτώντας περισσότερη δύναμη. Ευχάριστα νέα και συζητήσεις με την οικογένεια σου δίνουν λύσεις. Στα οικονομικά παρουσιάζεται μία ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου προσπαθείς να επιβληθείς και να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ο Επιμένων μπορεί να νικά, όμως για την ώρα υπάρχει στασιμότητα η οποία και σε πικραίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει στασιμότητα και ανησυχία για το αύριο. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορομητικές αποφάσεις, είναι βέβαιο ότι θα τις αναθεωρήσεις λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου δέχεσαι μία ευκαιρία μικρής ανόδου.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, είσαι σε προσπάθεια να δεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου πιο ώριμα και σοβαρά, οι ευθύνες σε πιέζουν και σου προκαλούν εκνευρισμό. Κάποιες αποκαλυψεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι η αιτία να πικραθείς. Στα αισθηματικά σου οι προοπτικές είναι καλές ενώ προς το τέλος της εβοδμάδας οι ευχάριστες ειδήσεις, τα μηνύματα και οι συζητήσεις θα σου τονώσουν το ηθικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι Θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη και τον Άρη, σε βοηθούν να ενεργοποιηθείς στα αισθηματικά σου και να νιώσεις επιβεβαίωση από τις όμορφες εξελίξεις που τώρα διαμορφώνονται. Πες ναι στον έρωτα λοιπόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει στασιμότητα που σε ενοχλεί, ενώ ο ανταγωνισμός και η σκληρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων σε απογοητεύουν. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ένα θέμα που σε βαραίνει αυτή την περίοδο είναι τα οικονομικά σου, τα οποία είναι εξαιρετικά πιεσμένα, ενώ ανησυχείς πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις σου προκειμένου να μην μείνει τίποτα πίσω. Συζητήσεις ωστόσο που θα γίνουν για αυτό τον τομέα θα κριθούν υπέρ σου! Η στήριξη της οικογένειας και των δικών σου ανθρώπων σε βοηθά αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Οι μέρες σου γίνονται πιο θετικές από την Παρασκευή και έπειτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνεις την προσπάθειά σου να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να γεφυρώσετε το χάσμα που είχε δημιουργηθεί και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις. Καλό είναι ωστόσο να συγκρατήσεις τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες για το αύριο. Ζήσε την στιγμή, με ότι αυτή σου δίνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει κομφούζιο στα επαγγελματικά σου αυτό τον καιρό με την βασική ανησυχία την εξέλιξη και την προοπτική των οικονομικών. Συγκρατήσου γιατί σίγουρα οι συνθήκες από το Μάη θα φτιάξουν!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ