Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συλλήψεις για όπλα και σπαθιά στην Ημαθία

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, συνελήφθησαν χθες (22 Απριλίου 2020) το πρωί με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, τρία άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, σε έρευνες που έγιναν σε δύο οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία σπαθιά μήκους 103, 62 και 57 εκατοστών αντίστοιχα και μία κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δύο ατόμων, διότι σε έρευνα της οικίας τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης και όπως προέκυψε από την έρευνα, το ένα άτομο είχε προβεί με αυτήν σε άσκοπους πυροβολισμούς.

4 σχόλια:

  1. Ωστε κουβαλετε και σπαθια κωλόπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΙΑΠΩΝΑΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΧΛΩΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε και σαμουράι στο Γιδά και δεν το ξέραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι είχαν σπαθιά δεν πειράζει, εξάλλου και ένα απλό τσεκούρι κάνει την ίδια ζημιά.
    Για τα όπλα άπω κατάλαβα υπήρχαν αδειες..όλη όσοι έχουν όπλα δεν τηρούν τους κανόνες φύλαξης δηλαδή οπλοβαστο με κλειδαρεια..δεν πειράζει κανείς δεν έχει οπλοβαστο το ότι έριξε άσκοπους πυροβολισμούς δυστυχώς το έκανα και εγώ στην ανάσταση και φοβήθηκα ν τα σκυλιά μου αλλά το βρίσκω λίγο αδικώ να δικαστούν για αυτά τα αίτια ενώ όλη η Ημαθία τραβάει μαύρο και πουλάν διαφορά έξω άπω δημοτικά...τζαμπα δουλεύουν η δημόσιοι μηχανισμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ