Quantcast

http://picasion.com/

Στο αυτόφωρο 23χρονος από την Ημαθία μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς στα Μάλγαρα

Για παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας
Να περάσουν τα διόδια των Μαλγάρων επιχείρησαν τρεις φίλοι που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και κινούνταν από την Ημαθία προς τη Θεσσαλονίκη, όταν τους σταμάτησε κλιμάκιο της αστυνομίας για παράβαση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβαινόντων. Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για το διοικητικό πρόστιμο που του καταλόγισαν οι αστυνομικοί με συνέπεια να ακολουθήσει ένταση. 

Υπό αυτές τις συνθήκες, συνελήφθη κατηγορούμενος για αντίσταση και απείθεια και εκτός από την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για μετακίνηση εκτός της περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας του, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού.

Πρόστιμα ύψους 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και στους δύο φίλους του. 

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ενώ ο 23χρονος, που κατοικεί σε χωριό της Ημαθίας, παραπέμφθηκε την ίδια μέρα να δικαστεί στο αυτόφωρο, από το οποίο πήρε αναβολή και το δικαστήριο ήρε την κράτησή του.

Στην προγραμματισμένη για σήμερα δίκη δεν εμφανίστηκε, με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του να προσκομίζει βεβαίωση νοσηλείας του εντολέα του σε νοσοκομείο. Κατόπιν αυτού το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για τον Οκτώβριο του 2021.

12 σχόλια:

  1. ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ. ΚΑΚΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ Η ΑΝΑΒΟΛΗ. ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε φίλε, ούτε τους εγκληματίες της 17Νοέμβρη δεν αντιμετώπιζαν έτσι.

      Διαγραφή
    2. Χαλαρωσε ρε φιλε..Τι εκανε πια το παλικαρι για να αξιζει το δικαστηριο..;;;
      Αμαν πια με τον κορωνοϊο κ τα μετρα κ τα παραμυθια ολα.Παρανοια!!!
      .Σβηστε το προστιμο κ αφηστε το παιδι ελευθερο!!!

      Διαγραφή
    3. Κατ αρχήν δεν ξέρεις τι έγινε και τον μπουζουργιάσανε. Κατά δεύτερον από κάτι ανεγκεφαλους σαν εσένα του "ωχ μωρέ" και "αμάν πια" και "δεν υπάρχει Κορωνιός" κυνδυνεύουμε! Τα 300€ λίγα είναι ... Άντε ζώα όλοι θέλετε έναν αστυνομικό δίπλα σας να κάνει τον μπαμπούλα !!!

      Διαγραφή
  2. Τους μπάτσους τώρα που τους δώσανε αέρα θα γράφουμε και τα σκυλιά μέσα στης αυλές για άσκοπη μετακίνηση από το κουμάσι στην αυλή!! Έχετε ποσοστά στα γραφήματα ρε παλικαρια γιατί πολύ υπερβάλλον ζηλω διακρινο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλεπετε τα φερετρα σε ομαδικους ταφους στην Αμερικη;
    Καλα την γλυτωσαμε μεχρι τωρα,θελετε να γινουμε ετσι;
    Καθιστε σπιτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φάτε σανό όλοι μπεεεεεεεε τι δεν καταλαβαίνετε όλοι, ότι όλα είναι ψέματα και εκτελούν οι κυβερνώντες εντολές από ...... το πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα ειστε απιστευτοι..Ξυπνηστε, Η κυβερνηση μας δουλευει κανονικα..προκειτε περι γριπης απλης, σπειρανε τον φοβο τζαμπα στον κοσμο!
    Ολα για κερδοσκοπια-κ α πολλα..Οι θανατοι δν ειναι αληθινοι, ουτε οι αριθμοι νεκρων..
    Ελεος πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι τσομπανοι αντί να τα βάλουν με τους λύκους τα έβαλαν με τον σκύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε, κι αυτός, ας δήλωνε Ρομά, έστω προσφυγομετανάστης! Και το πρόστιμο θα γλίτωνε και τα τραβήγματα. Κι ο αστυνομικός θα ήταν μέσα τώρα για αντίσταση κατά Ρομά και θα ερχόταν κι ο Χαρδαλιάς να τον χαϊδέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ