Quantcast

http://picasion.com/

Τη συνδρομή της Αστυνομίας στην περισυλλογή επιθετικών αδέσποτων ζητά ο δήμος Βέροιας

Καταγγελία για επιθέσεις... πολιτών στα συνεργεία του δήμου
Από τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Άρδευσης, Αγροτικής Οδοποιίας, Ποιότητας και Ζωής και ΚΕΠ και αρμόδιο για τα αδέσποτα του δήμου Βέροιας, Ηλία Τσιφλίδη, ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο
Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους Δημότες του ότι παρόλο ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, κάποια σκυλιά φέρονται επιθετικά και σε αρκετές περιοχές όπως το Πάρκο των Αγίων Αναργύρων, η οδός Πιερίων, τα Γιοτζαλίκια και σε άλλες περιοχές, έχουν αναφερθεί-καταγγελθεί επιθέσεις. Αλλά δυστυχώς στη προσπάθεια των υπαλλήλων του συνεργείου του Δήμου μας για την περισυλλογή των επικίνδυνων αυτών και μόνο σκύλων στα πλαίσια διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας με βάση το ν. 4039/2012, κάποιοι συμπολίτες μας παρεμποδίζουν το έργο τους με επιθέσεις φραστικές αρκετές φορές και σωματικές.

Για το λόγο αυτό ζητείται η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας, με αποτέλεσμα η περισυλλογή των επικίνδυνων αυτών σκύλων να γίνεται μόνο με την παρουσία περιπολικού της Αστυνομίας.

Γι αυτό ο Δήμος Βέροιας όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου, ζητά τη συνδρομή των Φιλοζωικών Συλλόγων του Δήμου μας και των Φιλόζωων πολιτών του Δήμου μας που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει με τον τρόπο του, στην περισυλλογή κάποιων επικίνδυνων σκύλων όταν τους ζητηθεί βοήθεια, για τη προστασία των αδέσποτων ζώων αλλά και πολύ περισσότερο για τη προστασία των συμπολιτών μας.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία για τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν σε κάθε κάλεσμά μας».

14 σχόλια:

  1. Αλίμονο.... Για όλα θα πρέπει να υπάρχει και ένας αστυνομικός... Πρέπει κάποτε να αποφασίσουμε για ποια δουλειά τον θέλουμε τον αστυνομικό. Για να κυνηγάει σκυλιά και παππούδες που βγήκαν βόλτα χωρίς SMS ή για να πιάνουν κλέφτες και ληστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την πάσης φύσεως προστασία της κοινωνίας.

      Διαγραφή
    2. Γιατί? Δεν μπορούν να τα κάνουν και τα δύο?

      Διαγραφή
    3. Αυτοί που προστατεύουν τα άγρια και επιθετικά σκυλιά να τα πάρουν σπίτια τους.Τα ταιζουν ωμά κρέατα και αν πάει κάποιος να τους κάνει παρατήρηση βρίσκουν τον μπελά τους.Αυτοι που τα προσέχουν έτσι και δεχθεί κάποιος επίθεση εξαφανίζονται





      Αυτοί που προστατεύουν τα άγρια και επιθετικά σκυλιά να τα πάρουν στο σπίτι τους.Τα ταιζουν ωμά κρέατα και αν πάει κάποιος να τους κάνει παρατήρηση τον βρίζουν.Αν γίνει καμία επίθεση και πας να τους πεις τίποτα εξαφανίζονται.





      Διαγραφή
  2. αντε μαζευτετα να τελειωνουμε αστυνομια κ μλκιες αν δεν μπορει ο αντιδημαρχος να παραιτηθεί.παρτε τ δημ αστυνομια μονο να γραφει αυτοκινητα ξερει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχούκο μας, Δημαρχάρα μας... Είσαι για λύπηση!! Βγες εσυ να τα κηνυγησεις, αλλιως βγαινω εγω και τα σπρωχνω προς την οικια σου..Και μετα εσύ κάνε ότι νομίζεις..

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο σκυλάκι της φωτογραφίας ΔΕΝ είναι επιθετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά θα κάνουν! Έχουμε σκύλο και δεν μπορούμε να το βγάλουμε βόλτα χωρίς να μας επιτεθούν τα αδέσποτα! Υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που τα υιοθετούν και τα παρατάνε πάλι στον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι το σκύλο σας που μεγαλώνει μέσα σε τόση αγάπη! Όποιος αγαπάει το σκύλο του αγαπάει και τα άλλα ζώα...Είναι πολύ απλό! Ναι να τα περισυλλέξουνε. Συμφωνώ. Ξέρετε σε τι απαράδεκτο χώρο τα πάνε; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Πεθαίνουν εκεί ζώα.Διεκδικήσατε ποτέ να τον κάνουν βιώσιμο; Δεν είναι τσουβάλια για απόσυρση τα ζώα. Πονάνε σαν και μας, χαίρονται αισθάνονται αλλά και όταν τα προκαλείς αντιδρούν με τον μόνο τρόπο που διαθέτουν...Προφανώς, για τσουβάλι βλέπετε και το έρμο το ζώο σας...

      Διαγραφή
  6. Να μαζέψουν και τα αδέσποτα που περιφέρονται στον Άγιο Φανούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου στα πρότυπα αναπτυγμένων χώρων.Περιορισμος επιθετικών σκυλιών και ευθανασία μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα μη υιοθετήσης τους.Αυστηρη τιμωρία σε όσους εγκαταλείπουν αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθανασία να κάνεις εσύ ρε κάφρε, τι προσφέρεις στην κοινωνία την σκατοψυχιά σου; Τουλάχιστον εμείς που τα ταϊζουμε γεμίζει η ψυχή μας γιατί προσφέρουμε στον πεινασμένο, έχεις πεινάσει ποτέ σου για να ξέρεις πως νιώθουν; Ή νομίζεις πως το διάλεξαν να γεννηθούνε; Τα σκυλιά επιτίθονται μόνο σε καθίκια που τα χτυπάνε, κάτι κωλόγεροι στην Ελιά σηκώνουν τις μαγκούρες τους. Άμα τους πετύχω όμως εκείνη την στιγμή θα τους χώσω την μαγκούρα στον κώλο!

      Διαγραφή
    2. Σε ποιον προσφέρεις τι? στα ζώα?Αφού τα θέλεις γιατί δεν τα παίρνεις σπίτι σου άμα τα ΘΈΛΕΙ!!! Ρώτησες το σύνολο τις πόλης άμα τα θέλουν? θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το είπες για τους παππούδες!!!έχει τόσα ιδρύματα που μπορείς να γεμίσει η ψυχή σου , με προσφορές!!! για βγάλε μια βόλτα το παιδάκι σου(αν έχεις) με το ποδηλατάκι του και επειδή θα κάνει "κάποια" φασαρία και τα ενοχλήσει τι θα γίνει ρε??

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ