Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε λειτουργία η εφαρμογή «ΑΤΛΑΣ» για σίτιση και φροντίδα αδέσποτων ζώων στη Νάουσα

Ο Δήμος Νάουσας αναλαμβάνει δράση για την φροντίδα και την σίτιση των αδέσποτων ζώων, σε συνεργασία με τους «Φίλους των Ζώων Νάουσας», δημιουργώντας παράλληλα μια καινοτόμα πιλοτική ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του strays-care-naoussa, με την ονομασία «ΑΤΛΑΣ» (ο Άτλας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους αδέσποτους σκύλους της Νάουσας). Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, τοποθετούνται αυτές τις ημέρες ταΐστρες σε διάφορα σημεία του Δήμου, που θα ξεπεράσουν σε αριθμό τις 20. 

Για την καλύτερη λειτουργία τους, έχει δημιουργηθεί στην πρότυπη ηλεκτρονική εφαρμογή ο «Χάρτης φροντίδας των αδέσποτων» με τα σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί οι ταΐστρες, οι οποίες θα παρακολουθούνται από ομάδα φιλόζωων και εθελοντών και με την εποπτεία της δημοτικής αρχής, για την επάρκεια των ζωοτροφών.

Επίσης, στον «ΑΤΛΑ» παρέχονται πληροφορίες για τις βεβαιώσεις μετακίνησης των φιλόζωων και των εθελοντών για την σίτιση των αδέσποτων, ενώ υπάρχουν ενότητες για την αναδοχή αδέσποτων, για χορηγίες, ενημερώσεις από τους Φίλους Ζώων Νάουσας κ.ά. 

1 σχόλιο:

  1. Για τάϊσμα των συμπαθών τετράποδων ενδιαφέρονται άτομα και φορείς...γιατί είναι και "sic" ενασχόληση....Για τα σκατά τους όμως...κανένας κι ας έχουν γεμίσει γρασίδια, δρόμοι και πεζοδρόμια...Ο πολιτισμός...είναι..μισός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ