Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρε εσύ Τσιμπλίδη, ποιος είναι αυτός δίπλα σου;

Γεια και χαρά σε όλα τα αρρωστάκια της στρογγυλής θεάς που κάθονται «φυλακισμένοι» μέσα στο σπίτι, χωρίς να βλέπουν μπαλίτσα. «Νικάμε αδέλφια, μην τους φοβάστε» που έλεγε και ο Παπαφλέσσας. Ρε μάγκες, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τα έχω βρει μπαστούνια με την γριά όλη
μέρα πάνω από το κεφάλι μου. Άχρηστε με ανεβάζει, ανίκανε με κατεβάζει! Θέλω το καφενείο μου, θέλω το γήπεδο μου, θέλω να πάω για τσίπουρο με τα φιλαράκια μου. Και επειδή έχουν καεί τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, είπα να τρελάνω λιγάκι και εσάς...

Πάμε λίγο 12 χρόνια πίσω... ΑΕΚ - Βέροια το 2008 με τελικό σκορ 5-1. Η «Βασίλισσα του Βορρά» ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α. Με χορηγό «Αρβανιτίδη», το παλιό σήμα επάνω στην φανέλα και έναν Νίκο Τσιμπλίδη να μαρκάρει στενά έναν άμπαλο παίκτη που ήρθε για τα τελευταία ένσημα στην Ελλάδα. 

Αν δεν κάνω λάθος Ριβάλντο τον έλεγαν, ο οποίος ήταν τόοοοοοοοσο άχρηστος που δεν ήξερε αν η μπάλα μέσα είχε αέρα ή πανί... Ο τίμιος Τσιμπλίδης έπαιξε 24 ματς εκείνη την σεζόν και δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Στο συγκεκριμένο ματς στο πάγκο της Βέροιας ήταν ο Γιάννης Μαντζουράκης, ενώ στο 20 λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Στην ενδεκάδα της Βέροιας έπαιζαν (ρε εσύ Αρβανιτίδη που τους είχες βρει όλους αυτούς;): 


Για την ιστορία, πρωταθλητής σ' εκείνη την σεζόν αναδείχθηκε ο γαύρος για 36η φορά στην ιστορία του, ενώ υποβιβάστηκαν ο Ατρόμητος, η Βέροια και ο Απόλλων Καλαμαριάς. Δείτε το video και θαυμάστε το ποιοτικό ρόστερ της «Βασίλισσας»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ