Quantcast

http://picasion.com/

Ποιος Τσιόδρας; Στην Φυτειά η ενημέρωση έχει αλλάξει επίπεδο!

Αν νομίζετε πως οι ειδήσεις είναι προνόμιο των τηλεοπτικών καναλιών και των sites, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Στο χωριό της Φυτειάς, η ενημέρωση έχει αλλάξει επίπεδο. Κατάφερε να βάλει «τα γυαλιά» στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral στο διαδίκτυο. Το «Τσόρνοβο News» ήρθε για να ταράξει τα ήρεμα νερά της δημοσιογραφίας και να προβάλει τα νέα της περιοχής με το δικό του καυστικό τρόπο. Με παρουσιαστή τον ασφαλιστή Νίκο Γκιλιόπουλο και με τοπική διάλεκτo, ενημερώνει τους κατοίκους για τα νέα του κορωνοϊού. Δείτε πόσοι «νοματαίοι» αρρώστησαν από τον Covid-19 μέσα από το απολαυστικό video:

7 σχόλια:

  1. καταλάβαμε απο καιρο την αντιδημοκρατικοτητα τους και οτι σου βαλαν χερι για την δημοσίευση της άθλησης του γυρολόγου. για αυτούς υπάρχει μόνο η πραβντα(αυγή).
    (είναι αυτονοητο οτι το σχόλιο δεν έχει να κάνει με το παραπάνω βίντεο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι επιμενει στο σλαβικο ονομα «Τσόρνοβο News», ; γιατι το αναπαραγει ; Οταν μαλιστα το Ελληνικο κρατος επισημα το χωριο το ονομασε Φυτεια ; Αναπολει κατι ; Υπονοει κατι αλλο ; Ειδικα τωρα που εγινε χαμως με την λεγμενη συμφωνια των Πρεσπων;
    Γιατι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι μεγάλος συνομοσιολογος και εσύ ρε δικε μου

      Διαγραφή
    2. Είσαι μεγάλος συνωμοσιολόγος ρε δικέ μου

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ