Quantcast

http://picasion.com/

Παρεμβάσεις σε Βέροια και Νάουσα

Μέλη και φίλοι του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας και η επιτροπή αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βέροιας στα πλαίσια της Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για τα προβλήματα στην Υγεία και στους χώρους δουλειάς, πραγματοποίησαν συμβολική
παρέμβαση έξω από το ΙΚΑ Βέροιας με το σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσουμε ξανά!». Απηύθυναν κάλεσμα στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα για δράση, ώστε να δοθεί ηχηρή απάντηση σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους. 

Κατάγγειλαν την στάση της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου. Παράλληλα το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας Πέλλας οργάνωσε παρέμβαση σε κονσερβοποιεία της Ημαθίας και συζήτησε με εργαζόμενους για τα προβλήματα στον κλάδο.

Παρέμβαση στον ΕΦΚΑ στη Νάουσα πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο και τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ. Η παρέμβαση εντάσσεται στην πανελλαδική μέρα δράσης με σύνθημα «πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά».





4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά μας δείχνετε ότι είστε στο κόσμο σας.. !! ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΝΤΥΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ !
    ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ? Γ Τ Π Ν Χ!
    ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι να ναι ειστε ρε παιδια ! Ξεκολλήστε απο τα μυαλα σας!!! Συμφωνήσατε ποτε
    Με τον ιδιο σας τον ευατο !!! Αλλα εσεις μονο αντίδραση ξερετε ετσι επειδη σας το ειπαν !!! Ουστ!! Και καλα με δικαιο του εργάτη!!! Ουστ ξανα !!! Φυγε ρε μλκ ρε μπρο απο εδω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γνωστοί περιθωριακοί τύποι της πόλης μας. Άτομα τα οποία ζουν στον δικό τους κόσμο, άτομα αδούλευτα και απαίδευτα στην ζωή. Άτομα που δεν δίνουν λύσεις, αλλά ενοχλούν, παρενοχλούν και εμποδίζουν κάθε φυσιολογική ροή της ζωής της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μου αρέσει που το πανό γράφει "Οι εργαζόμενοι πληρώσαμε πολλά" και από κάτω "ΠΑΜΕ".
    Άνθρωποι που η μόνη τους εργασία είναι να κάνουν διαμαρτυρίες και πορείες απέναντι σε οτιδήποτε, σωστό ή λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ