Παρατείνεται το δικαστικό έτος

Τροπολογία για τον περιορισμό των δικαστικών θερινών διακοπών, δηλαδή για επέκταση της δικαστικής περιόδου και για νωρίτερη έναρξη του νέου δικαστικού έτους κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνστατίνος Τσιάρας. Με βάση την τροπολογία το τρέχον δικαστικό έτος, το οποίο έληγε κανονικά στις 30 Ιουνίου 2020, παρατείνεται έως τις 15 Ιουλίου 2020. Παράλληλα, το νέο δικαστικό έτος, που θα ξεκινούσε, κάτω από κανονικές συνθήκες, στις 16 Σεπτεμβρίου 2020, φέτος θα ξεκινήσει την 1 Σεπτεμβρίου 2020. Έτσι, για φέτος, η θερινή διακοπή των δικαστηρίων θα διαρκέσει μόνον από 16 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 2020.

1 σχόλιο:

  1. Και πολύ είναι! Είναι σκάνδαλο οι θερινές διακοπές των δικαστηρίων. Απονομή δικαιοσύνης μετά από χρόνια δεν είναι δικαιοσύνη. Να καταργηθούν αυτές οι διακοπές! Να δουλεύυν όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι όλο τον χρόνο τα δικαστήρια. Αρκετά με τους προνομιούχους δικαστές. Δεν κατάλαβαν τίποτε από κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ