Quantcast

http://picasion.com/

Παραδοσιακή μουσική... «δωματίου» από τα Χάλκινα της Βέροιας!

Καραντίνα edition
Τι κάνουν τα μέλη μιας ορχήστρας σε περίοδο καραντίνας; Που ο κάθε μουσικός αναγκάζεται να εξασκηθεί μόνος του και το κάθε μουσικό όργανο να... σολάρει και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα; Οι δυσκολίες πολλές, ο εγκλεισμός και ο
περιορισμένος χώρος ενός δωματίου ίσως περιορίζει την έμπνευση και τη δημιουργία. Όχι όμως αν έχεις διάθεση, αγάπη για τη μουσική, internet και μια από τις εφαρμογές για βιντεοκλήσεις! Έτσι και τα μέλη των «Balkan Melody», που μπορεί να μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού αλλά δεν σταματούν να δημιουργούν. Παίζοντας ο καθένας από το σπίτι του, κατάφεραν να ηχογραφήσουν ένα παραδοσιακό Μακεδονίτικο κομμάτι με τίτλο «Που έχει δυνατό ρακύ (Ντέκα ίμα λιούτα ρακία)», για να ευχηθούν στον κόσμο «Χρόνια Πολλά».
Απολαύστε τους Νίκο Μαντζηρίδη, Κώστα Ματσίλα, Αδριανό Θεοδωρίδη, Νίκο Αλαΐτση και Κώστα Κοντοκοτσάκο, στην πρώτη τους ηχογράφηση... καραντίνα edition! Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ