Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Παναγιώταρου αναπολεί τα ταξίδια της στην Ασία - Τα αρνητικά σχόλια στο Instagram

Πέρασαν 8 μήνες από την πρόσφατη επίσκεψή της στη Μπανγκόκ και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να το γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η όμορφη σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου, η οποία έγινε
ευρέως γνωστή στο πανελλήνιο, λόγω της συμμετοχής της στο «My Style Rocks», έγραψε πως ήταν ένα ταξίδι ζωής που δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Όπως ανέφερε η ίδια: «8 μήνες πριν, είχα ταξιδέψει στην Μπανγκόκ! Έμεινα 7 ημέρες και ήταν ένα από τα πιο ωραία ταξίδια που έχω κάνει! Με το τζακπότ που έχει το τζόκερ, μου ήρθε αυτό το ταξίδι στο μυαλό...!

Τα αρνητικά σχόλια στο Instagram

Η επιλογή της όμως να δημοσιεύσει μια τέτοια φωτογραφία εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κρίσης που βιώνει ο Ελληνικός λαός, προκάλεσε την αντίδραση μερίδας χρηστών του διαδικτύου. Η εντυπωσιακή καλλονή δέχθηκε επικριτικά σχόλια και κατηγορήθηκε ότι κάνει επίδειξη πλούτου. 

Εκτενής αναφορά έγινε το φόρεμα της που κοστίζει όσο το επίδομα των 800 ευρώ που περιμένει με ανυπομονησία ένας μισθωτός, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως καλό θα ήταν τέτοιες εποχές οι επώνυμοι να δείχνουν πιο υπεύθυνη στάση και να μην προκαλούν τον κόσμο που υποφέρει...

12 σχόλια:

  1. Το τζακποτ το κυνηγησες και τελικα το παντρευτηκες. Μπραβο καριερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ α τ α σ τ ρ ο φ ή!
    Ακόμα ένα φοβερό εποικοδομητικό άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό της. Μετά από εκεί το χάος!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά χειρουργός...όχι χειρούργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τραγική σύγχρονη αφηρημένη πραγματικότητα πλήρης διανοητικής στέρησης, μνημόνιο forever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλήθεια έχεις και μυαλό; Πέρασαν 8 μήνες και ακόμα ακατοίκητος ο πάνω όροφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Verioti, δεν ξέρω αν κάποιος πληρώνει για να γίνονται αυτές οι αναρτήσεις, αλλά όταν οι περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται σε δυσάρεστη κατάσταση λόγω πανδημίας, άρθρα αυτού του τύπου μειώνουν το κύρος της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας. Και δεν είναι θέμα μιζέριας αλλά σοβαρότητας. Δεν μπορεί η ζωή κάθε χαζοχαρούμενου/ης να αποτελεί είδηση μιας έγκριτης εφημερίδας σαν της δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλουμε άλλα "σοβαρά" θέματα. Μπράβο verioti!!

      Διαγραφή
  8. Αυτά δεν έχει ελίτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. verioti μονο τέτοια αρθρα θέλουμε ! βγάλε και άλλα ταλέντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ