Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας;

Οριστικά λουκέτο σε Γ' Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα 
Την ώρα που η Super League έδειξε πρόθεση επιστροφής στην δράση και θα περιμένει μέχρι τις 18 Απριλίου για να δει εάν θα επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε την απόφαση να «κατεβάσει ρολά» στις διοργανώσεις που είναι υπό την σκέπη της. Στην τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε να τερματιστεί οριστικά η σεζόν, τόσο στη Γ' Εθνική, όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Για την Γ’ Εθνική

Σε ότι έχει να κάνει με την Γ’ Εθνική: Πρωταθλήτριες στους ομίλους θα αναδειχτούν οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σε ότι έχει να κάνει με τον υποβιβασμό είναι δεδομένο πώς σώζονται οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο θα σωθεί η αμέσως επόμενη ομάδα που είναι πρώτη δηλαδή στη λίστα του υποβιβασμού, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο θα σωθούν όλες οι ομάδες πού βρίσκονται πέντε βαθμούς κάτω από την τελευταία θέση που εξασφαλίζει σωτηρία.

Στα τοπικά πρωταθλήματα

Πρωταθλήτριες και στα τοπικά πρωταθλήματα θα αναδειχθούν οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κατά την διακοπή, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τις ομάδες που υποβιβάζονται. Επικρατέστερο σενάριο εδώ είναι το θέμα να χειριστούν οι Ενώσεις, οι οποίες θα μπορέσουν να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές των προκηρύξεων που εκείνες θεωρούν σκόπιμες, έτσι όπως έχουν δικαίωμα να πράξουν μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου που έχει φέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας;

Ένα τέτοιο σενάριο φέρνει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πρωταθλητή της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς πριν την επιβολή της καραντίνας, βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 72 βαθμούς, με τη Νάουσα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 67 βαθμούς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ. 72
2. Νάουσα 67
3. Ροδοχώρι 59
4. Αγ. Μαρίνα 58
5. Πλατύ 53
6. Αχιλλέας Ν. 38
7. Κοπανός 36
8. Μελίκη 35
9. Μακροχώρι 35
10. Χαρίεσσα 34
11. Σταυρός 25
12. Παλαιοχώρι 25
13. Κουλούρα 21
14. Τριπόταμος 21
15. Α.Ε.Π. Βέροιας 6
16. Ολυμπιακός Ν. 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ