Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όταν ο Χαρδαλιάς σήκωνε κούπες με τον Φύκατα

Mία σπάνια φωτογραφία από το ένδοξο παρελθόν του Ελληνικού Χάντμπολ (από το μακρινό 2006) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Κώστας Χατζηδημητρίου. Απεικονίζεται ο ίδιος, μαζί με τον Γιώργο Φύκατα, τον Γιώργο Κρανάκη και το Νίκο Χαρδαλιά. Ο υφυπουργός
Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, μπορεί να είναι το πρόσωπο των ημερών, λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο υπήρξε από τους πλέον πετυχημένους και έμπειρους παράγοντες της Ελληνικής χειροσφαίρισης. Από το 2003 έως το 2014 διετέλεσε δήμαρχος Βύρωνα και είχε για πολλά χρόνια σημαντικό πόστο στην ομάδα του Αθηναϊκού. Μάλιστα, ήρθε και ως αντίπαλος στην Ημαθία για να αντιμετωπίσει τον «Αυτοκράτορα». Η φιλία του με τον Πρόεδρο του Φιλίππου είναι διαχρονική και η εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον πολύ μεγάλη.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ